Розглянуто Недбалість Максима Чернікова (231845)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван_Сава

Закон у дії
Реєстрування
1 Чер 2024
Дописи
71
Реакції
32
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Іван Сава 132281
2. Нікнейм порушника: Максим Черніков 231845
3. Назва організації порушника: НПУ К
4. Суть скарги: На момент подання цієї скарги, 22 листопада 2025 року, 09:15 ранку, термін, що пройшов з моменту незаконного ув'язнення (15.11.2025, 15:00), НЕ ПЕРЕВИЩУЄ СЕМИ ДІБ. Таким чином, моя вимога про скаргу є абсолютно правомірною.(не зважаючи на те, коли саме перевірить адміністрація)

КРИТИЧНА ПРЕТЕНЗІЯ ЩОДО ЗЛОЧИННОЇ НЕДБАЛОСТІ ТА НЕЗАКОННОГО ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ
Я, Іван Сава, майор ГСУ у відставці, офіційно заявляю про безпрецедентний випадок некомпетентності та халатності, скоєний співробітником правоохоронних органів, що призвів до мого незаконного ув'язнення та заподіяння колосальної моральної шкоди.
ДЕТАЛІЗОВАНИЙ ОПИС ІНЦИДЕНТУ:
  • Дата та час події: 15 листопада 2025 року, близько 15:00.
  • Місце та обставини: Я прямував на СТО. Мене було зупинено патрулем. Співробітник, ім'я якого я вимагаю зафіксувати, Максим Черніков (ID 231845), наклав на мене статус переслідування (ПУРС).
  • Критична ситуація: Під час оформлення процесу, пасажир співробітника поліції (СТЗ) був убитий. Водій, саме той, хто наклав ПУРС, – Максим Черніков, – ОФІЦІЙНО ОГОЛОСИВ: "Ви вільні".
  • Недбалість: Незважаючи на оголошення про звільнення, Максим Черніков (231845) ГРУБО ПОРУШИВ ПРОТОКОЛ І НЕ ЗНЯВ з мене СТАТУС ПУРС! Це є прямим доказом його професійної непридатності.
  • Незаконне ув'язнення: Одразу після цього, внаслідок форс-мажорних обставинвимкнення електроенергії – я був змушений покинути ігровий простір. Повернувшись, я виявив, що через НЕЗНЯТИЙ ПУРС мене було автоматично поміщено до в'язниці за абсурдним звинуваченням "вихід під час арешту".
ЗВЕРТАЮ ОСОБЛИВУ УВАГУ:
  1. Це не перший випадок подібної халатності у вашій структурі, що свідчить про системну проблему некомпетентності.
  2. На момент подання цієї скарги, 22 листопада 2025 року, 09:07 ранку, термін, що пройшов з моменту незаконного ув'язнення (15.11.2025, 15:00), НЕ ПЕРЕВИЩУЄ СЕМИ ДІБ. Таким чином, моя вимога про негайне звільнення є абсолютно правомірною.
  3. Моральна шкода є непоправною. Я, людина з багаторічним досвідом боротьби зі злочинністю, зазнав приниження через злочинну недбалість лейтенанта Максима Чернікова (231845).

ВИМОГИ:
    Щоб кожна хвилина мого незаконного ув'язнення буде додана до суми компенсації.
ВИПЛАТИТИ КОМПЕНСАЦІЮ ЗА МОРАЛЬНУ ШКОДУ ТА ВТРАЧЕНИЙ ЧАС. Я витрачаю свій реальний час на виправлення помилок вашого недбалого співробітника!
ПРОВЕСТИ СУВОРЕ РОЗСЛІДУВАННЯ щодо Максима Чернікова (231845) і застосувати до нього найжорсткіші дисциплінарні заходи за недбале ставлення до службових обов'язків, яке призвело до незаконного позбавлення волі громадянина.
ВИМАГАЮ ДІЙ! ВІДПОВІДЬ МАЄ БУТИ ШВИДКОЮ ТА КОНКРЕТНОЮ!

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
доказ 1 Доказ 2 Доказ
6. Дата порушення: 15.07.25

Кіріл Філіпенко

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
16 Лис 2022
Дописи
826
Реакції
528
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
З співробітником буде проведено бесіду.

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі