Схвалено Незнання елементарних правил що призвело до масового дм зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джекі Варшавський

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лип 2024
Дописи
56
Реакції
63
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Снайпс
  2. Особистий нікнейм:Джекі Варшавський
  3. Суть скарги: пів години до зльоту гаражу, дві з половиною очікування за спиною, і адміністратор каже всім присутнім що можна вбивати ворожі клани! Мого співклана 13035 вбили на самій мітці! Із-за чого він так і не зловив цей гараж адже вже не зміг пройти до мітки! Хоча стояв три години не АФК щоб спробувати стати володарем цього гаража. Минулого разу пів мого клану отлетіло в деморган оскільки нам пояснили тим що коли масове скопичення людей це вже ЗЗ! А якщо подивитись на карту це вже ЗЗ
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази
  5. IMG_6637.jpeg
  6. Дата походження:30.05.2025

Вован гроза

Поважний гравець
Реєстрування
19 Сер 2023
Дописи
122
Реакції
146
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Артем Снайпс
  2. Особистий нікнейм:Джекі Варшавський
  3. Суть скарги: пів години до зльоту гаражу, дві з половиною очікування за спиною, і адміністратор каже всім присутнім що можна вбивати ворожі клани! Мого співклана 13035 вбили на самій мітці! Із-за чого він так і не зловив цей гараж адже вже не зміг пройти до мітки! Хоча стояв три години не АФК щоб спробувати стати володарем цього гаража. Минулого разу пів мого клану отлетіло в деморган оскільки нам пояснили тим що коли масове скопичення людей це вже ЗЗ! А якщо подивитись на карту це вже ЗЗ
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Докази
  5. Переглянути вкладення 310533
  6. Дата походження:30.05.2025

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
126
Реакції
91
Бали
31

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор досить недавно стоїть на посаді та невірно трактував правила гравцям, оскільки будь-яке скупчення людей навіть за 2 години до зльоту автоматично вважається зеленою зоною та будь-яке нанесення шкоди в ній заборонено, з адміністратором буде проведена бесіда від Куратора адміністрації щодо правил зелених зон, також він отримає покарання та штрафні санкції, дякую вам за уважність.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі