Максим Долар.
Шановний гравець
- Реєстрування
- 27 Січ 2026
- Дописи
- 31
- Реакції
- 35
- Бали
- 21
1. Ваш нікнейм:Максим Долар
2. Нікнейм адміністратора:Дмитро Дахно
3. Суть скарги:Я перебував на перехресті, після чого по мені першими відкрили вогонь. У відповідь на це я відкрив вогонь у порядку самозахисту, внаслідок чого один із гравців загинув. Після цього мене було покарано за DM.
Я викликав адміністратора та пояснив ситуацію, зазначивши, що вогонь по мені було відкрито першим. На це адміністратор відповів: «Якщо у вас є відеодокази — пишіть скаргу на форум» і покинув ситуацію.
Я повторно викликав адміністратора та попросив його зайти у voice-чат, щоб показати відеофіксацію події безпосередньо в грі та вирішити ситуацію на місці. Адміністратор відповів, що він зайнятий, та відмовився розглядати докази.
Вважаю дії адміністратора некомпетентними, оскільки:
Прошу:
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик//Відповіді на репрорти
5. Дата порушення:30.01.2025
2. Нікнейм адміністратора:Дмитро Дахно
3. Суть скарги:Я перебував на перехресті, після чого по мені першими відкрили вогонь. У відповідь на це я відкрив вогонь у порядку самозахисту, внаслідок чого один із гравців загинув. Після цього мене було покарано за DM.
Я викликав адміністратора та пояснив ситуацію, зазначивши, що вогонь по мені було відкрито першим. На це адміністратор відповів: «Якщо у вас є відеодокази — пишіть скаргу на форум» і покинув ситуацію.
Я повторно викликав адміністратора та попросив його зайти у voice-чат, щоб показати відеофіксацію події безпосередньо в грі та вирішити ситуацію на місці. Адміністратор відповів, що він зайнятий, та відмовився розглядати докази.
Вважаю дії адміністратора некомпетентними, оскільки:
- покарання було видане без повного розгляду ситуації;
- адміністратор не бачив усієї події, але все одно виніс вердикт;
- була проігнорована можливість перегляду відеодоказів одразу;
Прошу:
- Переглянути дії адміністратора.
- Визнати покарання за DM неправомірним, оскільки мої дії були самозахистом.
- Розглянути питання компенсації за час, проведений у покаранні без вини.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик//Відповіді на репрорти
5. Дата порушення:30.01.2025