Відмовлено Некомпетентний адміністратор |Не знає правил серверу| для Віктора Миколайовича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Авторітетов

I am always come back
Реєстрування
20 Тра 2023
Дописи
293
Реакції
255
Бали
108
  1. Нікнейм адміністратора:Юра Смірнов
  2. Особистий нікнейм:Дмитро Варшавський
  3. Суть скарги:Вітаю,сталася не приємна ситуація з данним адміністраторм,я взагалі не зрозумів за що мене покарали.
    Я добре знаю що таке RK і я повністю ознайомлений з правилами гри.
    Після того як мене вбили моя знайома попросила забрати її чоловіка ми їхали і я не впорався з керуванням та врізався у ворожий клан,ми почали стрілятись і після я отримую покарання за RK..
    В мене не було мети повернутися на місце смерті або ж помститися гравцю,я просто підвозив людину.
    Прошу переглянути відео-докази адміністратора та у випадку його помилки видати нарешті вже покарання!!!
    Це не перша скарга на данного адміністратора,також прошу переглянути відео-докази за 30.08.2025 у випадку відсутності доказів прошу видати компенсацію та покарати адміністратора
    Цікавить тільки відповідь Віктора Миколайовича!!!

Прошу не коментувати.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тик
  5. Дата походження:01.09.2025

Олексій Маск

ГА | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
830
Реакції
339
Бали
68
Вітаю!
На відеодоказі чітко зафіксовано, що Ви загинули. Після цього Ви запропонували іншим гравцям сісти до Вашого авто, при цьому сказавши: "Там GoldenAxe тулят". Далі Ви вирушили в бік місця, де Вас було вбито, хоча мали можливість спокійно об’їхати дану територію. Крім того, Ви виїхали на зустрічну смугу, спровокувавши аварію, та першими відкрили стрільбу.

Звертаю Вашу увагу: якщо будете вводити Головну Адміністрацію в оману, можете отримати покарання згідно правил Ukraine GTA п. 7.7 – Заборонений обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж доказів, зміна відео, редагування тощо). | Бан від 31 дня

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі