Відмовлено Некомпетентність перерозгляду скарги для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Бер 2025
Дописи
81
Реакції
32
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Максим Пасечник
2. Нікнейм адміністратора: Роман Семеген
3. Суть скарги: Мною була подана скарга на некомпетентний розгляд скарги від ЗГС Неоф Романа Семегена [тик] . Після перерозгляду Адміністратор видав мені покарання за нон рп драйв за те, що я рухався на двох пробитих колесах, хоча в реальному житті при поліейських погонях часто можна побачити, як автомобіль без особливих проблем рухається далі і на всіх 4х пробитих колесах! Та проігнорував порушення від гравця "Слава Адрієнко" таке, як стрільба з пасажирського місця автомобіля. Нагадую, я не перебував у клані, на відео видна вся ІС ситуація, в даного гравця не було ЖОДНОЇ РП причини стріляти по моєму авто.
Прошу ГА переглянути всі відеодокази, вже другий раз перерозглянути скаргу та видати відповідне покарання гравцю та адміністратору за некомпетентність та неуважність
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Вище посилання на скаргу
5. Дата порушення: 25.05.2026

Валерій Девіс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Гру 2023
Дописи
511
Реакції
298
Бали
108
Вітаю!
Адміністратор перерозглянув скаргу вірно!

6.20. "NonRP Drive" - водіння будь-якого транспортного засобу в неможливих для нього умовах, водіння в неправдоподібній манері, також враховується їзда по рейсах.
Ви кажете "в реальному житті при поліейських погонях часто можна побачити, як автомобіль без особливих проблем рухається далі і на всіх 4х пробитих колесах!" - Автомобіль в реальному житті, з пробитими колесами, може проїхати дуже коротку дистанцію, у вашому випадку, ви продовж всього відео продовжували рух. Покарання за NonRp Drive видане вірно!

6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля.
До цього правила, є виняток:
Виняток: якщо гравець по якому ведеться вогонь перебуває у транспорті або ведеться погоня тощо.
На вашому відео, ви перебуваєте в траспортному засобі, під час стрільби. Тому, це не є порушенням даного правила.
Гравець, який стріляв з пасажирського місця, порушив правило "DM Car", за що отримав покарання!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі