Відмовлено Несправедливе покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
31
Реакції
8
Бали
11
1.Нікнейм Адміністратора: Павло Дурнєв
2.Особистий нікнейм: Максим Кокоджамбо
3.Суть скарги: Несправедливе покарання
4.Доказ:
5.Дата походження: 05.02.2023

Починалось все з того що я замітив чоловіка на таксі,який напередодні ( в обід+-) приїзжав на спавн,і починав як на відео набирати розгін,і влітати в толпу людей,після чого уїзжав,і продовжував так робити по колу.Саме ця ситуація мене заціпила,тому я і чоловік на відео який також записав всі події(Гадя Мамедов) вирішили з'ясувати ситуацію (думаю що в нього є більший запис всіх подій,тому що нажаль мені не вдалось запсиати всі події).В відео я звертаюсь до чоловіка з ніком Артем Либовський,чому він це робить,і з якою метою? в відповідь я чую типу: "Просто так.Мені всерівно.Я отсижу максимум 5 годин і все" думаю щ
о цій людині,та його напарнику ( Коля Хасанатор,який також ціленаправлено починав всіх і все таранити) байдуже на покарання.Саме моя жалоба направлена на цих 2х осіб ,з метою щоб такого більше не повторялось.І саме через цих двух осіб в цей момент я відбуваю покарання в тюрьмі(DM ZZ).Побачивши що вони уїхали,я закінчив запис,думаючи що вони не приїдуть.Спустя хвилину-дві я бачу що один з них їде в сторону спауна,тому я покидаю територію спауна,і йду в його сторону,після чого він мене ціленаправлено переїзжає,і я в цілях самооборони відкриваю вогонь.Коли в той час його друг,на другій машині який також їде в сторону спауна,врізається в дім,біля якого стояла машина(в кінці відео видно ренджровер,саме в те місце влетів "Коля Хасанатор") і чоловік з клана VOLKOV відкрив вогонь,але вже по другому таксі,що саме трапилось з ним,наразі я не знаю.

Після чого я опиняюсь в тюрьмі,по причині DM ZZ.На мою думку я вважаю що вчинив так,як було потрібно,саме я,перший не провокував,і не мав наміри розпалити конфлікт,чи стріляти просто так.Ті двоє явно не хотіли зупинятись,і ще раз не вперше,ціленаправлено таранили людей,машини,і мене.

Вкладення

• image.png
    image.png
    1.5 Mб · Перегляди: 75
Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець, я вважаю, що це не було причиною для відкриття вогню в зз, ось доказ вашого порушення Тиць.
Щодо Артем Либовский та Коля Хасанатор подайте скаргу на даних гравців та їх буде покарано.
Більше не порушуйте та приємної гри.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Очікуйте відповіді ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі