Схвалено Несправедливий вирок

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тонні Дніпровський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
9 Сер 2023
Дописи
944
Реакції
1,848
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: ГС/ЗГС Держ
  2. Особистий нікнейм: Тонні Дніпровський
  3. Суть скарги: Це не справедливо, я проходив обзвон, і відповідав добре, на те що мені треба знати, я не витянув кандидата по питаннях про НПУ, але мене не питали Обов'язки НПУ, які є підрозділи, і тому подібне, я це все знаю! Не може якийсь минулий лідер УЗ, знати більше ніж минулий лідер НПУ, це звучить даже тупо, і дуже дивно, шо він знав шо йому треба вчити (інакше не пройшов би). І тупо шо тут не грає досвід, я вже був на НПУ, і не раз, я знаю що це таке, я знаю на що я йду, бо я це вже відчув на собі, я готувався 2 дні, тренерувався, і я просто десь затупив, і всьо, не пройшов. Перегляньте відкат обзвону.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 29.07.2025

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
356
Бали
68
Вітаю, шановний Тонні Дніпровський.

Дякую Вам за участь у співбесіді та за виявлене бажання обійняти посаду. Я розумію, що Ви маєте досвід і відповідально готувалися до співбесіди. Водночас рішення було прийняте після спільного обговорення зі мною (ГС Держ.), ЗГС Держ. та слідкуючою за цією організацією. Було обрано кандидата, який надав більш повні та чіткі відповіді на поставлені запитання.

Після оголошення результатів Вам було запропоновано посаду [З-L] заступника лідера, однак ми не отримали зворотного зв’язку — Ви покинули голосовий каналу без жодного коментаря.

Очікуйте на відповідь від ГА/ЗГА. Вони переглянуть записи співбесіди та нададуть Вам конструктивну оцінку ситуації.

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Схиляючись на відеодокази співбесіди, її буде проведено знову. Усіх кандидатів, які брали раніше участь в співбесіді буде повідомлено стосовно дати та часу.
ГС / ЗГС, які були присутні на співбесіді отримають дисциплінарне стягнення за халатність.

|СХВАЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі