Розглянуто Не вірно видане покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Роджерс

Новий гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
3
Реакції
2
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: VinNi233-СР ( Скоріш за все це якись старший адміністратор ).
  2. Особистий нікнейм: Олександр Роджерс (144709).
  3. Суть скарги: Я зустрівся з проблемою помилкового видання дуже несправедливого, жорстокого покарання, за правопорушення ніби вчиненого мною, яке навіть мені не відомо. Прошу звязатися зі мною у діскорді ( alex_stallone ) якщо виникнуть якісь питання, я готовий до адекватної бесіди, я прагну розібратися у цій незрозумілій для мене ситуації. Також маю компетентного свідка який також може допомогти у вирішинні цієї ситуації. Відео та фото докази прикріпляю нижче. Чекаю на зворотній звязок.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    (Таймкоди: 0:00 Початок фрапсу, 3:26 Почались баги з звуком у грі (Хоча мій друг котрий стояв поряд все прекрасно чув), 3:32 Баг ігрового процессу( Все завмерло ), 3:36 Гра вилетіла та почалось перепідключення, 3:58 Остаточне втрачання звязку з сервером. Далі я закінчив фрапс та коли перезайшов у гру висвітилась іконка інформуюча про заблокування мене до вияснення причин ( Видно на скриншоті який я надав знизу ).
  5. 1718472691702.png
  6. Дата походження: 15.06.2024 19:33:00 ( За Київським часом ).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі