Сергій Стерненко
Новий гравець
- Реєстрування
- 11 Лип 2022
- Дописи
- 54
- Реакції
- 3
- Бали
- 8
1. Ваш ігровий нік: Сергій Стерненко
2. Ігровий нік адміністратора: Віталій Степанчак
3. Причина покарання: Порушення правил ігрового чату
4. Суть скарги: Написав скаргу на "Владислав Омельчук" а куратор відповів що на мому ж скріншоті видно як я порушував правила, ви мене пробачте це або я в очі довблюсь або адміністратор щось не так зрозумів, просто на скріншоті нічого окрім мого покарання та других повідомлень в чаті небуло.... *Посилання на скаргу*
5. Дата видачі покарання: 15.07.2022 12:16 (Точний час не знаю так як я відкрив чат та хотів написати в торговий а мені пише що у мене мут я прогорнув вверх а там це чудо)6. Скриншот видачі покарання: *Тиць*
7. Готовий відповідати у разі обману: ТАК
Переглянути вкладення
Наша русофобія все ще недостатня....
2. Ігровий нік адміністратора: Віталій Степанчак
3. Причина покарання: Порушення правил ігрового чату
4. Суть скарги: Написав скаргу на "Владислав Омельчук" а куратор відповів що на мому ж скріншоті видно як я порушував правила, ви мене пробачте це або я в очі довблюсь або адміністратор щось не так зрозумів, просто на скріншоті нічого окрім мого покарання та других повідомлень в чаті небуло.... *Посилання на скаргу*
5. Дата видачі покарання: 15.07.2022 12:16 (Точний час не знаю так як я відкрив чат та хотів написати в торговий а мені пише що у мене мут я прогорнув вверх а там це чудо)6. Скриншот видачі покарання: *Тиць*
7. Готовий відповідати у разі обману: ТАК
Переглянути вкладення
Наша русофобія все ще недостатня....