Схвалено Не згоден з вердиктом ГА // для Спец.Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мартін Тейлор

Пенсія | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
1,105
Реакції
3,412
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: Мартін Тейлор
  3. Суть скарги: Не згоден з вердиктом Головного Адміністратора, я 11.04 отримав бан, та одразу написав оскарження бану, та моє оскарження було видалено Доказ, після чого я написав у особисті повідомлення Олегу, та запитався "Олег, а яка причина, видалення оскарження?" на що отримав відповідь "тому що ти тільки отримав покарання, колись можливо ти будеш оскаржений", пройшло 6 днів. я знову вирішив написати оскарження, та я отримав відповідь "Вітаю, вас було занесено до Чорного Списку Проєкту. Очікуйте відповіді від керівника проєкту протягом 48 годин" . Також не зрозумів, за що був занесений у ЧСП, після чого написав Олегу Романовичу, "Привіт, а за шо ЧСП?" на що отримав відповідь "Привет, За ту ситуацію"( Причина чеоез яку отримав бан). Пройшло більше 48 годин, я зайшов на форум, та побачив відповідь, від Головного Адміністратора "В оскарженні відмовлено". Мені стало дуже не приємно через цю відповідь.
    Також хочу трішки дописати до свого оскарження.
    Я гравець 04 серверу, який грає майже з відкриття (а саме, з 26 травня), у мене наіграно більше 3650 годин на 04 серверу, Доказ (старий скрін, нового скріну на жаль немає, але Ви можете самі переглянути, що я Вам не брешу.), я найшов дуже багато нових друзів на 04 серверу, та просто приємних людей, я дуже сильно відволікався від реального життя, та проблем, які у мене були, граючи у цей проєкт, а зараз находячись в "ЧСП", я просто не знаходжу собі місця, так скажемо не можу жити без цього проєкту. Дуже прошу Вас, Сергію, надати мені таку можливість, а саме вилучити мене зі Чорного Списку Проєкту, та дати змогу грати на цьому чудесному проєкту UKRINE GTA❤️
    Якщо у Вас виникнуть якісь запитання, можете звернутись до мене у телеграм, або можете з Вами сходити у діскорд(limbo8999).
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Оскарження
  5. Дата походження: 20.04.2024

Останнє редагування:

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, вас буде винесено з Чорного Списку Проєкту. Блокування акаунту на 04 сервері буде скорочено до 31 дня.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі