Оскаржено Не згоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хаггард

Поважний гравець
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
104
Реакції
103
Бали
46
Нікнейм адміністратора:Олексій Хоффман
Особистий нікнейм:Хаггард Астрід
Суть скарги: Даний адміністратор заблокував мене на 3 дні з причини «неповажне ставлення до адміністрації».
Однак, якщо об’єктивно оцінювати ситуацію, факт неповажного ставлення безпосередньо не простежується.

Адміністратор Олексій Хоффман, на мою думку, при винесенні покарань у першу чергу керується емоціями та особистим ставленням до гравців. Ця ситуація є яскравим прикладом цього.

Адміністратор, діючи емоційно, вирішив, що слово «Вася» є образливим. З таким твердженням я категорично не погоджуюся, оскільки:
1. Слово «Вася» не супроводжувалося жодними образливими висловлюваннями чи діями, а тому не має принизливого змісту.
2. Слід враховувати, що сприйняття слів є суб’єктивним, і кожна людина може тлумачити їх по-різному. У даному випадку все залежало саме від особистого сприйняття адміністратора.
3. Слово «Вася» — це звичайне ім’я, яке використовується у побутовому спілкуванні та не має негативного підтексту.

У зв’язку з викладеним, прошу ГА/ЗГА здійснити неупереджений та об’єктивний розгляд даної скарги.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:20.10.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Переглянувши докази з боку адміністратора хочу зауважити, що окрім згаданого слова "Вася" з вашого боку були також натяки на погрози адміністратору за його дії неуточненними наслідками.

Прошу в подальшому при взаємодії з адміністрацією не допускати подібних виразів чи натяків на це, оскільки наступні покарання матимуть більший термін.

Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі