Сережа Новік
ГС Гатило
- Реєстрування
- 11 Жов 2023
- Дописи
- 47
- Реакції
- 74
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Владислав Барабан
- Особистий нікнейм: Сережа Новік
- Суть скарги: На мене подали скаргу з відео на якому я вбив співробітника НПУ, відео йде по часу 20 секунд, з яких 10 секунд гравець перебуває в стані «смерті», я вважаю не адекватно розглядати такі скарги, в яких міститься суть на 10 секунд, свої дії я хочу аргументувати тим, що на початку запису його видно, як він почав в мене цілитись, якби гравець подав би більший запис було б видно, що я до цього його НЕ ПРОВОКУВАВ, НЕ БАЙТИВ І НЕ ВИЙМАВ ЗБРОЮ, але він зроби мені погрозу життю, і я скористався моментом коли його заДБшил , щоб зберегти собі життя, також прошу звернути увагу приціл на мені він тримав і в лежачому стані, адже над моєю головою маячила зелена мітка здоровʼя.
- Чи варто мені очікувати, коли на мене накинуть КД у використанні: Зброї, аптечки, алкоголю, петрушки? Щоб я тоді взагалі як таракан кухоний бігав під його кулі
Адміністратор виніс вердикт ЗА 10 СЕКУНД ВІДЕО, НЕ БАЧИВШИ УСІЄЇ СИТУАЦІЇ
Виходить що я тепер винен, бо я не дав здійснити працівнику НПУ ДМ наді мною
Також буде прохання внести корективи в правилах подачі скарг на гравців, наприклад:
1) Відеодоказ повинен становити не менше 2 хвилин з ситуацією ДО та ПІСЛЯ, з вказаними таймкодами (Примітка: Образа/Кривда родичів виняток і ше якісь вам зручні правила внести до винятку)
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№768-ДМ.231746/#post-960697
- Дата походження: 20.11.2024