Розглянуто Не згоден з розглядом скарги

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сережа Новік

ГС Гатило
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
47
Реакції
74
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Барабан
  2. Особистий нікнейм: Сережа Новік
  3. Суть скарги: На мене подали скаргу з відео на якому я вбив співробітника НПУ, відео йде по часу 20 секунд, з яких 10 секунд гравець перебуває в стані «смерті», я вважаю не адекватно розглядати такі скарги, в яких міститься суть на 10 секунд, свої дії я хочу аргументувати тим, що на початку запису його видно, як він почав в мене цілитись, якби гравець подав би більший запис було б видно, що я до цього його НЕ ПРОВОКУВАВ, НЕ БАЙТИВ І НЕ ВИЙМАВ ЗБРОЮ, але він зроби мені погрозу життю, і я скористався моментом коли його заДБшил , щоб зберегти собі життя, також прошу звернути увагу приціл на мені він тримав і в лежачому стані, адже над моєю головою маячила зелена мітка здоровʼя.
  4. Чи варто мені очікувати, коли на мене накинуть КД у використанні: Зброї, аптечки, алкоголю, петрушки? Щоб я тоді взагалі як таракан кухоний бігав під його кулі

Адміністратор виніс вердикт ЗА 10 СЕКУНД ВІДЕО, НЕ БАЧИВШИ УСІЄЇ СИТУАЦІЇ

Виходить що я тепер винен, бо я не дав здійснити працівнику НПУ ДМ наді мною

Також буде прохання внести корективи в правилах подачі скарг на гравців, наприклад:
1) Відеодоказ повинен становити не менше 2 хвилин з ситуацією ДО та ПІСЛЯ, з вказаними таймкодами (Примітка: Образа/Кривда родичів виняток і ше якісь вам зручні правила внести до винятку)

1. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№768-ДМ.231746/#post-960697

2. Дата походження: 20.11.2024

Сережа Новік

ГС Гатило
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
47
Реакції
74
Бали
21

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,098
Реакції
4,985
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Скарга розглянута не коректно.
З адміністратором буде проведено бесіду, та видано компенсацію за витрачений час у деморгані.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі