Відмовлено Не згодний з вердиктом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕳𝖆𝖙𝖆𝖌𝖎 𝕭𝖑𝖆𝖟𝖊

𝗥𝗼𝗺𝗮 𝗻𝗼𝗻 𝗳𝘂 𝗳𝗮𝘁𝘁𝗮 𝗶𝗻 𝘂𝗻 𝗴𝗶𝗼𝗿
Реєстрування
27 Кві 2024
Дописи
108
Реакції
104
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора:Евеліна Мартінс
  2. Особистий нікнейм:Артем Набанов
  3. Суть скарги:адміністратор не уважно ознайомилась з відео доказами,на відео було видно по мімо дм в зз,ще нонрп дію від ігрока,зробила вердикт за короткий час,а після того як вона перевірила мою скаргу,та ще якимось чином вона дала ще пару людям покарання,за короткий проміжуток часу,я думаю що адміністратор не розбирається в суть відео,а просто шукає буквальні порушення і після цього дає свій вкрдикт,я прошу ще раз передивитись мою скаргв а саме Тиць на 1:14 видно Нонрп дію,адміністратор дав мені покарання за те що по мені почала стріляти ігрок в зеленій зоні тим самим наніс мені критичний урон,після цього я стрільнув по ньому з його сторони це була провокація та помста,але я його не вбив після цього я розвирнувся спиною до нього і він взяв і вбив мене,але покарання ми отримале однакове,але я не бачу з мої сторони нарушення,хочу щоб була справедливість,а ось вердикт адміністратора Тиць
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:02.08.24

Останнє редагування:

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Адміністратор розглянув скаргу вірно, в правилах прописано що навіть якщо є провокація це не дозволяє Вам відкривати вогонь в Зеленій Зоні. Також NonRP Дії на відеодоказі я не помітив ніяких.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі