Відмовлено Не згідний з оскарженням доган//В.Перегінець

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ексі Ультрас

Західна Україна
Реєстрування
22 Чер 2023
Дописи
397
Реакції
186
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Василь Перегінець
  2. Особистий нікнейм: Ексі Ультрас
  3. Суть скарги: Вітаю пане Олег. Адміністратор Василь Перегінець оскаржує покарання клану Al-Capone. На рахунок скарги №2136, я не згідний оскарженню, так як не бачу тут нічого такого, 2 моїх соклановця просто написали в чат «рррр», але навіть якщо Павла це якось образило, то чому він зразу на це не відреагував?! На моєму Відео даказі чітко видно, що в чат це було написано 23:10, а порушення від павла прозвучало 23:13, тут ми можемо зробити висновки, що модерату Al-Capone відреагував відповідю «йди на..» на запитання Дарка Ультрас «давай ти може підеш і знову 15:0 впадеш». Ну пане Олег, я тут ну розумію чому оскаржувати, так як людина стоїть на високій посаді, та повинна освідомлювати те, що говорить, та бути ознайомлена з правилами гри. Переходимо до скарги №2137. Тайм код 0:30 , як ви могли почути сказані слова павла «самі бігаєте за мною як ПЕСИКИ», «обіженки», по факту це ж також можна рахувати як провокації в нашу сторону, але так як ми свідомі гравці UKRAINE GTA ми не стали порушувати правила серверу, тому, що розуміємо відповідальність за свої вчинки! На відкаті ми чуємо, що павло знову не відреагував на те шо в чаті, а після слів Дарка Ультраса «всі адекватні люди які не йдуть до вас», де тут провокації? Я не розумію, можливо Олег ви мені посните? Мій висновок те, що гравці спочатку наговорили, думали, що втечуть від відповідальності, та напишуть оскарження і так як наша адміністрацію дуже добра, то як завжди оскаржить. Прошу повернути клану догану, та подати на видалення.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга Скарга Оскарження
  5. Дата походження:10.03.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,064
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Ознайомившись з доказами прикріплених у скаргах та оскарженні, на жаль змушений відмовити в поверненні догани клану, оскільки я спостерігаю неодноразові провокації та приниження гідності гравця схиляючись на його проблему у розмові.
Також згідно з порушеннями які були від модератора, покарань у вигляді 1 догани та 2 попереджень достатньо для даної ситуації.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі