Відмовлено Не правильний розгляд скарги | Ігор Міллер

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віктор Клуб

02 | Західна Україна
Реєстрування
26 Кві 2025
Дописи
44
Реакції
31
Бали
63
1. Ваш нікнейм: Віктор Клуб
2. Нікнейм адміністратора: Ігор Міллер
3. Суть скарги: Скарга. Адміністратор дав відповідь, що адміністрація не розглядає порушення в особистих повідомленнях, хоча в інших випадкай як покупка віртів, бере до уваги. Також хочу зазначити, що гравець знайшов мій контакт дс, через офіційний канал 02 серверу, що я показав і доказав, що це саме цей гравець. У відеодоказі це було видно. Також дані образи були написані після слів, що він підготувався до іспиту. Також ніде в правилах не сказано, що адміністрація не розглядає особисті повідомлення, хоч вони і пов'язані з ігровим процесом.
7.1. Офіційними соцмережами UKRAINE GTA вважаються канали/групи у телеграмі, діскорд сервера, форум, TWITCH канал.
Покарання можуть бути видані на усіх платформах включно з грою відповідно від порушення. Так в цьому пункті не описані особисті повідомлення, але зазначені діскорд сервера, на мою думку ця ситуація підпадає під нього. Також наприклад розглядають спроби зливу або ще щось подібне, навіть якщо було написано особистих повідомленнях. Але ж якщо в грі гравець один на один скаже подібне, це буде порушенням правил, а в особисти повідомлення в дс ні? (ситуція відноситься до ігрового процесу)
Також даний гравець після публікації скарги, написав мені те, що і в діскорді але вже під скаргою на форумі, але чомусь через декаілька хвилин це вже було видаленно, тобто це вже точно підпадає під правило 7.1. Також це було сказано у мою сторону, але навіть після цього ніякого покарання гравцю не видали. Тільки
Адміністрація не розглядає порушення, що відбуваються в особистих повідомленнях Discord.
Відмовлено!

Прошу винести правильний вердикт! І якщо, адміністрація не розглядає особисті повідомлення, навіть якщо це напряму зв'язано із грою, прошу зазначити це в правилах Ukaine Gta окремим пунктом, в розділі Положення про дії поза грою або в примітці до правила 7.1
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик
5. Дата порушення: 16.12.2025

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Адміністрація не модерує особисті повідомлення Discord, тому що, для цього є компетентні працівники від самої платформи.
Зверніться до служби підтримки Discord та опишіть ситуацію, яка виникла на ґрунті інтернет-булінгу.
Все що пов'язано з нанесенням шкоди Ukraine GTA може розглядатись, як докази (Продажа віртуальної валюти/Реклама сторонніх ресурсів та ін.).

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі