Розглянуто НоНРп | D - 150

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Новінський

Поважний гравець
Реєстрування
9 Сер 2024
Дописи
153
Реакції
124
Бали
46
1. Ваш нікнейм: 38162
2. Нікнейм порушника: Денис Резніченко
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Затримали не перевіривши особу. Паспорт запитав після виклику адвоката. Адвоката не викликав взагалі. час виклику не назвав. Я попросив викликати адвоката і чере 2 хв "працівник" сказав що авдокат на зв'язок не вийшов. Чекати мав 3 хв часу. Хамськи ставився типу "по офтопу" тикав і ображав в офтоп чаті. При войсі - офтопу немає, треба писати в офтоп, але працівник цього явно не знає. Порушив багато правил. Замість попросити паспорт "обшукав", хоча для обшуку - має бути підстава та ОЗВУЧЕНИЙ пункт на який він спирається. Нічого цього не було. Замість доказів сказав "зараз колега приїду підтвердить". Прошу запросити відкат в працівника керуючись пунктом РП держ орг.

2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана/Звільнення/Варн
Примітка: докази повинні містити всі процесуальні дії, від початку ситуації з самим порушенням до кінця.

2.23. Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав. | Попередження/Догана/Звільнення/Варн + компенсація завданих незручностей

2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС

Головне питання. Як викликався адвокат, і для кого, якщо працівник навіть не знав моєї особи, не перевірив на держ розшук тощо. Ці дії роблять до виклику адвоката. Нон РП Держ - полягає в халатному ставленні та псування канонів. Не дочекався зв'язку з адвокатом, не перевірив особу, не аргументував пункт обшуку, хамовито ставився, ображав мене.
Маю всі підстави вважати що адвокат навіть не викликався. По порядку затримання - дуже багато порушень. Не було озвучено часу виклику, а між моїм запитом та реакцією мента - було 2хв а не 3.
1:30 - тикає мені, я йому не ти.
2:53- повністю бездоказово сказав що колега якийсь приїдить з лікарні.
3:21- чергове жорстке порушення, не викликавши адвоката взагалі і минуло тільки 2 хвилини говорить що не відповів.
3:47 - взагалі неадекватний, бере і починає без жодних підстав не сказав згідно якої статті обшукувати мене, жесть.
4:01- взагалі зірвало дах йому, почав кричати і тикати мені і казати що обшукав, просто як гопник.
4:31 - відкрите хамсвто повністю неадекватна поведінка, знову тикає мені.
4:34 - знову тикає.
4:51 - переплутав НПУ з підворітнею, ображає мене васею і тикає.
4:55 - образа глухим, тупо поводиться як гопник.
5:01 - цей неадекватний починає кричати і тикає.
5:08 - відкрита образа, я на відміну від нього все розумію і мову знаю в сто разів краще ніж ментяра ця
5:11 - бере і ображає тупим, знову горлане.
5:23 - перевіряє паспорт після процедур.
Вважаю що це є порушенням РП. Звільніть його.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 05.06.2026

Aртем Судаков

Старший Адміністратор | Північна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
27 Вер 2022
Дописи
2,610
Реакції
1,100
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:

Гравець Денис Резніченко [51740] отримує покарання у вигляді двух доган на перший раз
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.22.
Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі