В очікуванні Нова Фракція-НБУ-Національний Банк України

Євген Нешта

Голова ВРУ| Центральна Україна
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
76
Реакції
68
Бали
33
1707209403093.png
Хочу запропонувати нову фракції НБУ, а саме Національний Банк України. Ця фракція буде займатися тим, що може видавати кредит гравцям. У випадку якщо гравець в період якогось часу не відає ту суму, щоб автоматично гроші знімалися з балансу або карточки(я розумію що це важко зробити, але це буде цікаво як для гравців так і для працівників НБУ). Гроші які будуть отримані від гравців, кожен тиждень щоб вони передавалися Президенту України(до казни, щоб збільшували зарплати). Звичайно щоб там були від 1 рангу звання по 12. Ця фракція буде займатись не лише кредитами(можна ще щось добавити але я ще не знаю що). Мінімальний термін кредиту від 3 днів, максимальний 1 місяць(31 день).
Приклад: Гравець взяв кредит на суму 1.000.000 грн, на термін 20 днів через 20 днів він повинен відати 1.500.000 грн(або так само 1.000.000). Якщо гравець вчасно відасть суму яку займав-Процентів не буде, якщо термін закінчився та гравець не повернув кошти то проценти будть збільшуватись. Або щоб він відавав кожен день від 50.000 грн. Можна ще зробити щоб гроші на депозит клалися через банк, тобто гравці будть самі класти гроші на депозит(не працівники банку а самі гравці кладуть гроші на депозит,просто в банку). Ще хочу запропонувати, щоб влаштуватись на роботу Інкасатора потрібно буде приїхати до Фракції НБУ. І там вже можна буде влаштуватись на цю роботу та взяти авто. Запропоную вам ще 1 ідею, коли під час роботи Інкасатори везуть гроші щоб викласти їх, щоб вони їхали відразу в НБУ, та там вигружали гроші, та не прийдеться просити гроші у Президента на стартовий капітал, а 50% будуть надходити в Казну.

Також пропоную звання:

12. Головний НБУ
11.Зам.Голов.Банка
10. Фінансовий Директор

9. Інвестиційний менеджер
8. Бухгалтер
7. Економіст Виробницства
6. Кредитний Експерт
5. Старший Інкасатор
4. Інкасатор
3. Менеджер
2. Секретарь
1. Консультат

Хочу придставити автомобілі які можуть бути у цій фракції:
1.
Peugeot e-Partner Натисни
2.Renault Master Натисни
3.
Volkswagen Transporter T5 Натисни
4.Volkswagen Caddy Натисни
(можна добавити ще авто, на ваш розсуд, або взагалі поміняти на інші)
На цьому у мене все. Далі за вами.
Усі хто згоден натискайте стірлочку вгору.

Чому потрібно зробити ці Фракцію?:
1.Коли гравцям дуже потрібні гроші вони завжди зможуть взяти Кредит.
2.Тому що набагато буде збільшуватись казна, так як 50% будуть надходити до Казни.
3.Тому що коли гравці на роботі Інкасатора то гроші будуть іти в НБУ, тай не прийдеться для початку просити гроші у Президента із Казни, а 50% будть іти в Казну.
4.Ця Фракція буде дуже цікава(як на мене).

Яб дуже хотів щоб саме цю Фракцію додали на проект Ukraine gta.

Останнє редагування:

Саня Кензо

Поважний гравець
Реєстрування
2 Лис 2023
Дописи
21
Реакції
8
Бали
8
Переглянути вкладення 180227 Хочу запропонувати нову фракції НБУ, а саме Національний Банк України. Ця фракція буде займатися тим, що може видавати кредит гравцям. У випадку якщо гравець в період якогось часу не відає ту суму, щоб автоматично гроші знімалися з балансу або карточки(я розумію що це важко зробити, але це буде цікаво як для гравців так і для працівників НБУ). Гроші які будуть отримані від гравців, кожен тиждень щоб вони передавалися Президенту України(до казни, щоб збільшували зарплати). Звичайно щоб там були від 1 рангу звання по 12. Ця фракція буде займатись не лише кредитами(можна ще щось добавити але я ще не знаю що). Мінімальний термін кредиту від 3 днів, максимальний 1 місяць(31 день).
Приклад: Гравець взяв кредит на суму 1.000.000 грн, на термін 20 днів через 20 днів він повинен відати 1.500.000 грн(або так само 1.000.000). Якщо гравець вчасно відасть суму яку займав-Процентів не буде, якщо термін закінчився та гравець не повернув кошти то проценти будть збільшуватись. Або щоб він відавав кожен день від 50.000 грн. Можна ще зробити щоб гроші на депозит клалися через банк, тобто гравці будть самі класти гроші на депозит(не працівники банку а самі гравці кладуть гроші на депозит,просто в банку). Ще хочу запропонувати, щоб влаштуватись на роботу Інкасатора потрібно буде приїхати до Фракції НБУ. І там вже можна буде влаштуватись на цю роботу та взяти авто. Запропоную вам ще 1 ідею, коли під час роботи Інкасатори везуть гроші щоб викласти їх, щоб вони їхали відразу в НБУ, та там вигружали гроші, та не прийдеться просити гроші у Президента на стартовий капітал, а 50% будуть надходити в Казну.

Також пропоную звання:

12. Головний НБУ
11.Зам.Голов.Банка
10. Фінансовий Директор

9. Інвестиційний менеджер
8. Бухгалтер
7. Економіст Виробницства
6. Кредитний Експерт
5. Старший Інкасатор
4. Інкасатор
3. Менеджер
2. Секретарь
1. Консультат

Хочу придставити автомобілі які можуть бути у цій фракції:
1.
Peugeot e-Partner Натисни
2.Renault Master Натисни
3.
Volkswagen Transporter T5 Натисни
4.Volkswagen Caddy Натисни
(можна добавити ще авто, на ваш розсуд, або взагалі поміняти на інші)
На цьому у мене все. Далі за вами.
Усі хто згоден натискайте стірлочку вгору.

Чому потрібно зробити ці Фракцію?:
1.Коли гравцям дуже потрібні гроші вони завжди зможуть взяти Кредит.
2.Тому що набагато буде збільшуватись казна, так як 50% будуть надходити до Казни.
3.Тому що коли гравці на роботі Інкасатора то гроші будуть іти в НБУ, тай не прийдеться для початку просити гроші у Президента із Казни, а 50% будть іти в Казну.
4.Ця Фракція буде дуже цікава(як на мене).

Яб дуже хотів щоб саме цю Фракцію додали на проект Ukraine gta.
+

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
877
Реакції
1,604
Бали
111
Вік
26
Проти схожа тема вже була схвалена.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі