Денис Ступак
Майор ДКВС | 02 Західна Україна
- Реєстрування
- 16 Лис 2025
- Дописи
- 2
- Реакції
- 18
- Бали
- 6
Вітаю, шановна адміністрація та гравці UKRAINE GTA!
Я, як гравець з великим досвідом у держ. орг., хочу запропонувати масштабне оновлення фінансового сектору гри. Моя ідея полягає у заміні звичайної роботи інкасатора на повноцінну фракцію — Національний банк України.
1. Основний функціонал організації:
2. Переваги над поточною системою:
3. Технічні та візуальні пропозиції:
Якщо вам сподобалась ідея то ставте стрілку вгору!

Я, як гравець з великим досвідом у держ. орг., хочу запропонувати масштабне оновлення фінансового сектору гри. Моя ідея полягає у заміні звичайної роботи інкасатора на повноцінну фракцію — Національний банк України.
1. Основний функціонал організації:
- Професійна інкасація: Тепер це не просто «фарм» грошей, а відповідальна служба. Транспортування готівки між банкоматами, бізнесами та держбюджетом.
- Кредитування та боргові зобов'язання: Можливість взяти кредит у банку. Важливо: Якщо гравець не повертає кошти вчасно, система автоматично нараховує розшук за статтею «Фінансові махінації/Шахрайство», що залучає до роботи НПУ та СБУ.
- Депозити та інвестиції: Гравці зможуть офіційно зберігати кошти під відсоток або інвестувати у державні облігації.
- Управління держбюджетом: НБУ контролює фінансування інших фракцій, виділяє кошти на премії особовому складу та закупівлю обладнання.
- Податкова служба: Оплата податків на майно та розкіш безпосередньо через відділення НБУ.
- Система ліцензування: Видача офіційних дозволів на ведення великого бізнесу та проведення масштабних фінансових операцій.
2. Переваги над поточною системою:
- Дисципліна та RP: Замість хаотичного руху інкасаторів ми отримаємо структуру зі статутом, суворою ієрархією та підзвітністю.
- Нові ролі: Відділи охорони (супровід), відділи аудиту (перевірки держ. установ) та кредитні експерти.
- Взаємодія фракцій: Постійна потреба у супроводі від СБУ/НПУ під час перевезення великих сум, що створює контент для силових структур та кримінальних угруповань (напади на конвої).
3. Технічні та візуальні пропозиції:
- Власна база: Окремий офіс НБУ з облаштованим сховищем (яке можна спробувати пограбувати через складні механіки).
- Спецтранспорт: Оновлені броньовані автомобілі з підвищеним захистом.
- Система «Тривога»: При нападі на екіпаж НБУ, на планшети всіх силових структур (МВС/СБУ) автоматично приходить виклик із геолокацією.
4.Система звань Національного банку України (НБУ):
Молодший склад (Служба охорони та інкасації):- Стажер
- Охоронець відділення
- Молодший інкасатор
- Інкасатор
- Старший інкасатор
6. Кредитний експерт
7. Фінансовий аналітик
8. Ревізор
9. Заступник Голови Правління
10. Голова Правління НБУ
Якщо вам сподобалась ідея то ставте стрілку вгору!

Останнє редагування: