Зачинено НонРП Дер від НПУ Дніпра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олька Остроушко

Новий гравець
Реєстрування
26 Лип 2024
Дописи
10
Реакції
2
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Матвій Пантера [305] та Максим Максименков [65861]
2. Особистий нікнейм: Олька Сорохманюк [74770]
3. Суть скарги: Зазначу відразу, що за мої висловлювання я вже понесла покарання (бан 2 дні). А поліцейські з НПУ Д не понесли ніякого покарання за свої неправомірні дії. Все почалось з того що я їхала на угонці зі своєю подругою, в полі мене почали зупиняти працівники НПУ Д (Частина 1, 0:00-0:04), але так як узбіччя я не знайшла то не зупинилась, дали сигнал зунитись тільки 1 раз, хоча по правилам мали дати 3 попередження і потім сигнал "Відкриваємо вогонь", після чого працівники одразу почали відкривати вогонь по автомобілю (Частина 1, 0:04-0:11) та зі словами "Часик в радость, выпрыгиваем с автомобиля" почали затримувати мене (Частина 1, 0:11-0:18), без відігровок витягнув, закував та посадив в машину (Частина 1, 0:15-0:30), ми відправились до КПЗ ГУ НПУ К, по дорозі отримувала кляп (Частина 2, 0:10-0:18), теж без відігровок. Хочу відмітити, що процесуальні дії проводились на російській мові, хоча ми знаходимося в Україні, і маємо одну державну мову, на якій мають проводитись процесуальні дії. Працівники НПУ Д також були не жадібні на образи, і назвали мене "скуф" (Частина 2, 0:25-0:30). Я неодноразово викликала адміністраторів, але вони не узнавши причину виклику, одразу казали "Адміністрація не втручається в рп процес", з цим я з ними згодна, але в подальшій ситуації, працювники поліції теж викликали адміністатора і він без зайвих запитань допомагав "вибивати" з мене паспорт, та вказував на правильність перевірки особи (Частина 4, 1:30-2:35). На останньому відео (Частина 4, 0:10-2:31) була дивна поведінка зі сторони поліцейських, а саме заліз на стіл, хоча міг просто підійти, двічі знімав максу з обличчя, після цього знімав відбитки пальців. Момент того як Адміністратор забанив мене на відео не попав. Прошу з всією строгостю та увагою розглянути дану скаргу і видати заслужене покарання даним працівника поліції. І вибачаюсь за 4 відео, але з'єднати в одне не вийшло, тому прошу вибачення зе незручності, сподіваюсь Тайм-коди допоможуть розглянути скаргу швидше!
4. Докази (скріншот/відео): Частина 1, Частина 2, Частина 3, Частина 4
5. Дата порушення: 26.07.2024...00:52-1:10.

Сережка Керамбит

ЗГС Держ | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
883
Реакції
1,002
Бали
113
Вітаю шановний гравець!
Сприводу RP відігровок з Майором буде проведена серьозна бесіда.

На данних відео побачив тільки порушення Кримінально Процесуального Кодексу України за порушення якого не передбачено покарання у вигляді Деморгану тощо. Тому ви можете звернутися із заявкою до Прокуратури за посиланням - Тут

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі