Розглянуто Нон рп затримання+видача розшуку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Alegator777

Поважний гравець
Реєстрування
31 Тра 2024
Дописи
75
Реакції
207
Бали
38
1. Олежа Капрізон
2. Максим Белуга 53383 + Михайло Тюленев 106260
3. СБУ на автівці ДСНС а взагалі не представлялись
4. Їхав на котедж, догнало авто ДСНС, розстріляли мою автівку, витягли з зачиненого авто, кафнули, видали розшук(час 10:55+-5мин) до цього розшуків в мене буть не могло бо я тільки вийшов з вʼязниці, і це все без єдиной відігровки, в ітозі після того як я сказав про форум почали пропонувати відпустити щоб не було скарги, далі просто відпустили зі словами «Олежа сорян» а я залишився з розшуком…
+на форму натягнув колонку, в країні війна а він музикальний тігр в СБУ на зміні слухає музику
можете запросити відкат від когось з двух гравців та самі все побачите
5. Не від початку але по логам видно буде шо розшук видав один з гравців:
6. 11.02.2026

Останнє редагування:

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
954
Реакції
783
Бали
153
Вітаю. Розглянувши вашу скрагу виношу вердикт:

Гравець
Михайло Тюленев [106260] - отримує покарання у вигляді догани
Гравець
Максим Белуга [53383] - отримує покарання у вигляді догани
2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана

Гравець Влад Вдовин [43682] - отримує покарання у вигляді 20 хвилин муту
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Гравець Олежа Капрізон [89239] - отримує покарання у вигляді 60 хвилин муту
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі