Розглянуто Ніката Которов PG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем0_0

Козак
Реєстрування
15 Лис 2024
Дописи
9
Реакції
5
Бали
6
Нікнейм гравця: Нікіта Которов
Особистий нікнейм: Джонні Азовець
Суть скарги: Мене зупинив працівник СБУ та "накинув" на мене пурс ,я зупинився та почалась перевірка моїх документів ,хоча й причина була проїзд по зустрічній смузі ,але наскільки відомо СБУ не має права зупиняти по такій причині. Далі після розмови ми очікували НПУ , під'їхала людина та сказала мені,щоб я їхав,але я не послухав, після чого гравець дістав зброю,але працівник СБУ застосував тайзер проти зброї,що є порушенням, PG. Після чого інший гравець був затриманий, а я поїхав по справах,як виявилось нам по дорозі та я врізався в машину цього ж працівника, без мети тарану чи чогось іншого, після чого по мені був відкритий вогонь з водійського сидіння в результаті чого він мене вбив і мене було відправлено в ІТТ на 2 години наче б то за непідкору співробітнику правоохоронних органів, що є несправедливим та помилкою працівника СБУ ,який не зняв з мене пурс та і взагалі вбив без вагомої на то причини. Я старався зв'язатися з адміністрацією на цей момент ,але нікого не було в мережі ,бо це був ранок, хотілось би отримати від співробітника СБУ компенсацію за цей неприємний для мене інцидент.
Тайм-коди : 0:30 сек - тайзер проти зброї , 2:35 - врізався
Докази (скріншот/відео):
Дата порушення: 22.10.2025

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,608
Реакції
1,675
Бали
253
Вітаю
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що:

Гравець 114778 не порушив правило PG оскільки ви не почали ще по ньому стріляти і як тільки ви дістали зброю вас одразу вдарили тайзером використавши так скажемо запобіжний захід. Натомість гравець не відіграв що дістав тайзер, за що отримає своє покарання, а саме:
6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60 хвилин.

Гравець ID: 111850 отримає покарання, а саме:
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин.

Також ув'язнення за непідкору поліцейському є системне. Поліцейський немає до цього відношення.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі