Розглянуто Ніка Мартінс // Нехтування посадою

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
801
Реакції
296
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Ніка Мартінс
  2. Особистий нікнейм: Тоні Харрісон
  3. Суть скарги:
    Хочу попередити на початку розгляду скарги: Я не намагаю злити адміністратора. В мене нема предвзятого відношення до Нікі Мартінс. Просто хочу донести деякі факти які мені як гравцю 05 серверу не подобаются та через яких я втрачаю інтерес.

Ніка Мартінс, адміністратор ГС Неоф, нехтує своїми обов'язками в декількох важливих аспектах, що призвело до серйозних проблем в неоф та проведення заходів. Ось більш детальний аналіз ситуації:

1. Довгий час не було грп:
    - (ГРП) не проводились протягом тривалого часу, що вже саме по собі є показником поганого управління та нехтування обов'язками адміністратора. Також адміністратор довгий час не брала актив у житті неоф з моменту призначення на посаду.

2. Непідготовлений ГРП від ДСНС:
    - Коли нарешті було організовано ГРП, він виявився дуже непідготовленим. Це включало:
    - Флуд у войсі: Під час заходу був значний флуд у голосових каналах, що створювало хаос і заважало учасникам. Ніка Мартінс не змогла заспокоїти ситуацію і забезпечити порядок. Також при скаргах гравців у войсі коли її просили оффнути вона просто виключила мікрофон у учасника. Хоча він використовував звуку панель.
    - Непояснені дії: Ми (учасники ГРП від лиця неоф) не отримали чітких вказівок щодо того, куди їхати та що робити, що призвело до плутанини і неефективності заходу.
    - Невміння розібратись у конфліктах: Коли один з учасників почав нападати на інших, Ніка Мартінс не змогла вчасно втрутитися і вирішити конфлікт, що знижувало загальний рівень організації. Та якось погрозилась що якщо ще хтось буде ДМити то вона цілому клану дасть Догану. При цьому адміністратор ніяк не зіслалась на якісь пункт правил.

3. Відсутність підготовки та опублікування сирого матеріалу ГРП в новини клану:
    - Неопубліковані правила та карти: Для успішного проведення заходу важливо мати чітко встановлені правила та карти, які б допомогли учасникам орієнтуватися. Відсутність цих факторів свідчить про нехтування адміністратора до по дії, типу зробити для галочки.
    - Незрозумілий сценарій: Єдиний файл зі сценарієм був нерозбірливим і не чітким, що додатково ускладнювало розуміння того, що саме потрібно робити учасникам заходу.

Наведемо приклад: Ніка Мартінс. 1. Ніка Мартінс. 2. Набагато краще від Артема Вейсс Та під керівництвом Артема Вейсс
    Що зразу кидаєтся в очі від Нікі Мартінс?
    -Нема оформлення
    -Некоректно прописання тексту
    -Байдужість до заходу
    -Нема Заохочення неоф до участі в ГРП
    -Не видані бали кланам чиї учасники приймали участь у ГРП ( було видано тільки 3-ом кланам, хоча було набагато більше, та тільки з мого клану учасники потратили довгий час в участі в ГРП та ще після нього в ДКВС тому що їх вбили Держ.установа по вказівці адміністратора)

4. Зняття доган кланам.
    -Схвалення про зняття догани тик Я перепрошую за свій французький... Що це ? Якщо це ГРП то я ластівка. Там 3 фрабса на які я втратив майже годину перегляду та розбирання за що була знятта догана ( я так і не поняв за що) Тобто лідер клану систематично порушував правила проєкту та тут за таку маячню адміністратор знімає догану ? Я вважаю це просто смішно. Мій клан потратив 30 хвилин та гарно підготовив ГРП а саме " захоплення блок посту" Де було все чітко та гарно по правилам, де ми зробили гарні фото, та зняли якісний відео ролик та реально заморочились тому що ми відчували свою провину за порушення правил проєкту та за що і була отримана догана. Також зверніть увагу на РП біографію сім'ї тик Зверніть увагу на це на повне Нон РП клану.

5. Наглий плагіат адміністратора про проведення " Королівська Битва " тик
    -Зверніть спершу увагу на цей шрифт тик Особисто в мене ріжуть очі це читати
    - А вот і сама битва на 04 сервері яка була набагато раніше створена тик
    - Я розумію що нам потрібен аналог битви щоб замінити битви за тереторію, але не так же нагло копіювати чужі ідеї.
    Цим вчинком в мене пропала віра у ГС неоф тому що він байдуже поставився до створення чогось цікавого що могло хоть якось покращити інтерес до серверу

6. АФК Картелі
    - Чому після введення правил про картелі ніяк не було вирішено питання сприводу клану "Sacred"
    Від них нема активності зовсім тільки з моменту призначення клану на картель їх ніде не було помітно та вони ніде не беруть участі

Ці проблеми вказують на відсутність належного планування, організації та контролю з боку Ніки Мартінс. Як старший адміністратор, вона повинна була забезпечити чітку структуру та керівництво серед слідкуючими та кланами.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження:07.08.2024

Останнє редагування:

Kriss Noxx

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
1,159
Реакції
699
Бали
213
Вітаю!
Почнемо з першого пункту шановний Тоні Харрісон:

1. Чому саме довго не були ГРП або ж якійсь цікаві турніри від моменту призначення адміністратора на посаду ЗГС Неоф (на той момент). На це відповідь я давав неодноразово, під час призначення нових ГС та ЗГС були очищені всі битви/союзи та старший склад. Було це зроблено з моєї ініціативи тому відповідно вони були зайняті, також в той момент активно проходило тестування та підготовка до оновлення кланів та додання системних битв за територію та багато чого іншого. І всі ГС/ЗГС Неоф приймали участь в тестуванні оновлення. Про це все було сказано за зборах лідерів/модераторів кланів, хочу зазначити що ніхто з Вашого клану не був на зібрані на що він і отримав попередження. Тому ось звідки Ви про це не знали і не догадувались)

2. Саме про ГРП, після проведення ГРП я особисто спілкувався з гравцями неофіційних організації та ніякої негативної думки про ГРП я не почув. Ви перший хто про негативно каже, в любому випадку дякуємо в подальшому візьмемо до уваги Ваш другій пункт.

3. Підготовка до ГРП та оформлення його в новинах це діло індивідуальне, нікому не вгодиш з оформленням, комусь подобається як пише даний адміністратор комусь ні. Тому це абсурдний пункт якій я не буду розглядати. АЛЕ! Бачу ви прикріпляли яке було оформлення коли Ви стояли на посаді. Нічого нового зайшли в новинах, пролістали Вище "Ctrl + C" + "Ctrl + V"

4. Що до цього випадку з зняттям догани, що ГС що ЗГС вже отримали попередження за ці дії, тому ситуація піднімалась до написання цієї скарги. Але я не бачу там гарного відзнятого відеоролика від Вашого клану. Фото та запис екрану захвату блокпосту, це не краще того відеоролика про якій Ви говорите. Але догану Вам також зняли.

5. Що до самої Королівської битви, я особисто прослідкую та буду вносити корективи в правилах щоб вони не були похожі а стали чимось краще. Також якщо Вам ріже очі то не заходьте в ту тему, все ж таки здоров'я наших гравців вище всього.

6. Розмова на рахунок АФК картелів також була. Був збір всіх топ кланів на нашому проекті та обговорювалось різні моменти що до нового оновлення, та взяті до уваги деякі корективи які будуть зазначені в правилах та в самих системах. Нам дуже шкода що Вас не запросили. Але до чого була згадка клану Sacred я не можу зрозуміти. Якщо Ви не побачили їх на ГРП то це не означає АФК клан. Вони не одноразово приймають участь в захват флагу та битв за бізнеси. Тому я не можу сказати що клан АФК.

В любому випадку дякуємо Вам за фідбек, будемо брати до уваги всі пункти та старатись вдосконалювати системи які на разі присутні. На даний момент робота ГС та ЗГС Неоф влаштовує більшість гравців неофіційних організації так як почались проведення нових турнірів та ГРП.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі