Схвалено Обман на велику суму грошей + скарга // Аладин Безденяг 35869

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Benjamin Franklin

Козак
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
28
Реакції
6
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Аладин Безденяг 35869
2. Особистий нікнейм: Бенджамін Франклін
3. Клан порушника: Forbes
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: SIGMA
5. Суть скарги: Пояснюю ситуацію, я дав людині в борг до 1 червня 50кк з домовленістю що він віддасть мені 55кк. Сьогодні заходжу в войс в діскорді та чую від друга що: "Бенджамін, він сказав що гроші не віддаватиме". Я почав розпитувати що не так і чому так, потім звернувся до самого Аладина, в відповідь отримав дуже багато матів та оск рідні, а також оск кланів а саме SIGMA, Prokuratura, WarszawFamQ, на жаль це все було в діскорді а як я знаю це не враховується проте ці слова були сказані і не в пусту. Потім я йому написав в особисті повідомлення розпитуючи чи віддасть він ці гроші чи ні, в відповідь я отримав блок. Чому я подаю цю скаргу зараз а не 1 чи 2 червня? Зараз поясню, дізнався про це лише сьогодні про що дуже жалкую, ця людина порушила важливе правило серверу а саме обхід бану, його акаунт забанили на 6000 днів і він створив інший, і мені здається що якщо його до 1 числа забанять за цей же обхід то гроші мені ніхто не повертатиме, тому пишу саме зараз. Прошу віддати мені в ідеалі 55кк як і мало бути по договору але якщо правила вимагають повернути 50кк то повертайте, дуже прошу видати йому покарання, бо ця людина неадекватна, я не перша людина яку він заскамив, на 01 скам, на 03 скам (про що я ж не знав). Ці гроші я заробляв важкою працею 2 місяці не покладаючи рук, і довірившись цій людині мене просто обманули, тепер питання, яке буде бажання після цього взагалі грати знаючи що просто біля тебе, на сусідньому наметі, з тобою разом на вч, грають на тому ж сервері з тобою такі неадекватні особи яким лише дай можливість зіпсувати все і вони це зроблять. Прошу будь ласка видати найжорсткіші покарання цій людині та повернути мені гроші які я кровно та довго заробляв.
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 30.05.2025

Останнє редагування модератором:

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
254
Реакції
204
Бали
63
він навіть розмовляти неможе - що не слово нецензурна лексика ,і агресія...

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Детально перевіривши всі обставини, було встановлено :

У гравця присутні активні блокування за чіти на 05 06 серверах, згідно правил покарання за чіти дублюється на всіх серверах, оскарження покарання від нього я не побачив, тому мною буде передана інформація всім ЗГА/ГА щодо блокування його всіх аккаунтів .

Щодо вашої ситуації з грошами в борг, ви повинні усвідомлювати що видача коштів в борг завжди є дуже ризиковою операцією, і відповідальність за це несете виключно ви.

Гравця було заблоковано назавжди за шахрайство/чіти , у нього було конфісковано всі наявні кошти на балансі/картах/депозиті та повернуто вам 13 260 000 грн.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі