Розглянуто Обман на мотоцикл та скін ( переподача з більш дет.доказами)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мерд Хевву

Козак
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм гравця: Саня Байден
  2. Особистий нікнейм: Мерд Хевву
  3. Суть скарги: Вітаю. Вчора я домовився з Санею Байденим ( 72372 ) про обмін в якому було сказано що я йому даю Мотоцикл Дугаті та скіна школьніка з аксесуарами , а він мені мерседес банан. В результаті наша домова була така : Він купує в мене дугаті по мінімалці , і я скидую йому гроші за мотоцикл і віддаю скін з аксесуарами. Я йому віддав скін з аксесуарами і мотоцикл ( в сумі чого дорівнює 5.7кк ) він забрав всі гроші , сів до тіпа в теслу ( Артемон Купернатор 34238 ) і просто уїхав зі словами щас жди. В результаті того він просто мене вбив і сказав : Все давай ( нажаль відеофіксації на момент вбивства не було ) скін , мотоцикл і гроші у нього. Прошу дати йому справедливе покарання. Прошу від адміністрації повернути мені мій скін з аксесуарами та мотоцикл Дугаті.
  4. Докази (скріншот/відео):
    та друга
  5. Шановна адміністрація , хочу додати що на цю людину купу скарг , і на неї немає вправи. Перейдіть по силці , та подивіться скільки скарг на нього. тик

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,883
Реакції
1,409
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
На ваших доказах не має умови обміну.

Гравець #34238 отримує покарання у вигляді:
5.11. Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі