Відмовлено Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександер Поворознюк

Новий гравець
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
6
Реакції
1
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Микола Герасименко
2. Особистий нікнейм: Олександр Поворознюк
3. Суть скарги: Обман. Коли я обмінював бізнес на авто Toyota Land cruser 100 той що на відео. Після того як Продав бізнес за мінімум ми поїхали до авто ринок Полтави де він там і вийшов. Перет тим як написати скаргу я запитав чи він хоче віддавати авто. Він почав стверджувати що ні якого обміну не було і я с кимось плутаю .
4. Особисті докази (скриншот/відео): (
відео) тайм коди 5.37 продаж , 7.37 вийшов з гри .
5. Дата порушення: 07,02,2023

Вкладення

• 10110101.png
    10110101.png
    434.8 Кб · Перегляди: 70
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Вітаю пане Олександр! Надаю адміністрації повну переписку за 24 години !
Конфіденційна розмова не відноситься до гри , ви віддали мені бізнес як залог того що ви будете брати у мене авто за суму 7 міліонів , ви надали мені бізнес як залог того що ви сто процентів будете купляти у мене авто , і сказали треба підкопити грошей , на б/у ми поїхали щоб я подивися мінімальну вартість , максимальну вартість , і рекомендовану вартість щоб ви опиралися на вашу суму на руках , чому ви змагаєтеся надурти адміністрацію? І навіть якщо діскорд якось відноситься до гри , то чому ви не надали повну переписку за 24 години ? Я так розумію ви боїтеся що я комусь другому віддам авто ? Ні , ми з вами домовилися що як тільки ви накопичуєте сумму , і я вам віддаю ваш бізнес , і ви купляєте авто , у самій грі ніяких договорів не було ні в чат , ні в войс , а конфедеційна розмова у діскорд також ніяк не відноситься гри , бажаю вам гарного дня , якщо ви далі готові ідти по нашому договору , то дотримуйтесь його !
Надаю повно переписку за 24 години !

Вкладення

• 588AE13F-F9F8-4F00-AE54-C80EADC0AF5B.png
    588AE13F-F9F8-4F00-AE54-C80EADC0AF5B.png
    421.6 Кб · Перегляди: 73
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Вітаю пане Олександр! Надаю адміністрації повну переписку за 24 години !
Конфіденційна розмова не відноситься до гри , ви віддали мені бізнес як залог того що ви будете брати у мене авто за суму 7 міліонів , ви надали мені бізнес як залог того що ви сто процентів будете купляти у мене авто , і сказали треба підкопити грошей , на б/у ми поїхали щоб я подивися мінімальну вартість , максимальну вартість , і рекомендовану вартість щоб ви опиралися на вашу суму на руках , чому ви змагаєтеся надурти адміністрацію? І навіть якщо діскорд якось відноситься до гри , то чому ви не надали повну переписку за 24 години ? Я так розумію ви боїтеся що я комусь другому віддам авто ? Ні , ми з вами домовилися що як тільки ви накопичуєте сумму , і я вам віддаю ваш бізнес , і ви купляєте авто , у самій грі ніяких договорів не було ні в чат , ні в войс , а конфедеційна розмова у діскорд також ніяк не відноситься гри , бажаю вам гарного дня , якщо ви далі готові ідти по нашому договору , то дотримуйтесь його !
Надаю повно переписку за 24 години !
Із гри у мене вилетіло , так як я казав що у мене були трабли із інтернетом!

Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Тільки що спитав у чому проблема , я написав «ты про что вообще ?» тому що я не розумів у чому справа , і що коїться , так як ми домовилися і любому випадку що у мене офають інтернет , і всеодно ми зв‘язалися би , у самому спілкуванні вас не чутно , а чутно тільки мене , це конфедеційна розмова , і там є особисті фрази які б я не хотів би бачити на форумі , а навіть в інтернеті , я казав в якій я країні , згадував свою сім‘ю і тд. , це як мінімум не пунктуально , а навіть на форум це виставляти я в шоці!

Вкладення

• A650AD06-ED9A-4DCF-B23F-18C5251DFFB6.jpeg
    A650AD06-ED9A-4DCF-B23F-18C5251DFFB6.jpeg
    427.4 Кб · Перегляди: 68
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
105
Реакції
9
Бали
18
Тільки що спитав у чому проблема , я написав «ты про что вообще ?» тому що я не розумів у чому справа , і що коїться , так як ми домовилися і любому випадку що у мене офають інтернет , і всеодно ми зв‘язалися би , у самому спілкуванні вас не чутно , а чутно тільки мене , це конфедеційна розмова , і там є особисті фрази які б я не хотів би бачити на форумі , а навіть в інтернеті , я казав в якій я країні , згадував свою сім‘ю і тд. , це як мінімум не пунктуально , а навіть на форум це виставляти я в шоці!
В любому випадку якщо у вас є бажання стримати наш договір , то давайте зробимо все як домовлялись , ви у мене забираєте назад бізнес , а я вам авто як і хотів за 7млн.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі