Розглянуто Образа Родичiв/погрози реальному життю

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
129
Реакції
92
Бали
33
1.Особистий нікнейм:Вільямс Вілсон
2.Нік Гравців котрі порушили: Макс Пономар 95109/Хріс Кріс 95739
3.Суть скарги: Дані гравці почали не гарно висловлюватись в сторону моєї сім ї за що мені дуже і дуже прикро, гравець {Хріс Кріс} на відкаті номер 1 почав погрожувати мені в реальному житті та почав говорити що приїдить і мені буде пі... , так же гравець {Макс Паномар} так же на 1 відкаті дуже не гарно висловлювався , так же почав в чат писати свій телеграм на відкаті номер 3, так же в кінці відкату номер 2 гравець {Хріс Кріс} у вів адміністрацію в обман, написавши в чат що я ображаю інших мам, так само на відкаті номер 4 гравець Хріс Кріс написав в чат що в айді 2161 мама в кан... , і ще почав почав прикриватися адміністратором що він їх друг і розбанить айді адміністратора 10331 який телепортувався до них на 1 відкаті , і на відкаті номер 5 чутно як гравець Макс Пономар упомянув мою маму, я дуже хочу щоб їх по максимум покарали та щоб таких гравців було все меньше і меньше на такому прекрасному проекті як UKRAIN GTA , мені дуже не приємно що вони так висловились за моїх рідних, на деякому відкаті не видно нік гравця Макс пономар, тому думаю по голосу та другим відкатам ви все зрозумієте. Якщо щось не зрозуміло вам звязок зі мною в дс viliamss або тг Wilsonns
4.Докази:
1.
2.
3.
4.
5.
5. Дата походження: 29/03/2025

Танюшка Роуз

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Бер 2023
Дописи
1,883
Реакції
1,409
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравець #93928 отримує покарання у вигляді
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 60 хвилин

Гравець #95739 отримує покарання у вигляді

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут 15 хвилин
5.15. "Згадка рідних / родичів у негативному контексті" - Заборонена згадка родичів у негативному контексті. | Бан 3 дні
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 60 хвилин

5.22. "Погрози" - Заборонено погрожувати гравцю баном / деморганом / мутом, якщо він не порушує правила UKRAINE GTA або інші зазначені правила на відповідному сервері. | Мут 30 хвилин
5.23. "Погрози" - Заборонено залякувати / погрожувати гравцю розправою в реальному житті “я приїду до тебе і ….”, тощо. | Бан 14 днів

Гравець #95109 отримує покарання у вигляді
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут 60 хвилин
5.14. "Згадка рідних / родичів" - Заборонена згадка рідних / родичів. | Бан 3 дні

Гравець #2161 отримує покарання у вигляді
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 60 хвилин

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі