Схвалено Олег Шепшелей // Образа родичів + відігровка рп сексуального характеру.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іво Бобул

Отаман
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
41
Реакції
25
Бали
18
1. Нікнейм гравця: Олег Шепшелей
2. Особистий нікнейм: Владислав Пісін
3. Суть скарги: Вибачте за сміх, але я не втримався від цього неадикватного *кадру*. Людина не очікувала що в мене йшов відеозапис, і ображав матір без яких підстав.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Вибачте за сміх, Дуже смішно, І це теж ...
5. Дата порушення: 08.02.2023

Вова Добрий

<SIKARIO>Форумный герой ?‍♂️
Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
1. Нікнейм гравця: Олег Шепшелей
2. Особистий нікнейм: Владислав Пісін
3. Суть скарги: Вибачте за сміх, але я не втримався від цього неадикватного *кадру*. Людина не очікувала що в мене йшов відеозапис, і ображав матір без яких підстав.
4. Особисті докази (скриншот/відео): Вибачте за сміх, Дуже смішно, І це теж ...
5. Дата порушення: 08.02.2023
На другому відео зображено як і автор оскорбив «****************************ом» людину, вважаю що його теж треба покарати і якщо що відео вже скачав, 2 раз не проканає

Іво Бобул

Отаман
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
41
Реакції
25
Бали
18

Іво Бобул

Отаман
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
41
Реакції
25
Бали
18
На другому відео зображено як і автор оскорбив «****************************ом» людину, вважаю що його теж треба покарати і якщо що відео вже скачав, 2 раз не проканає
Мейбі на 3-ому відео? І так, я насвправді назвав його ****************************ом, бо ображати родичів як ти Денис, не дуже гарно.

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31

Іво Бобул

Отаман
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
41
Реакції
25
Бали
18
Ти переплутав з другим Денисом :)
Мабуть і переплутав, різниці не міняє, коли говорять про родичів виливаються Емоції, якщо навіть його це якось образило, вибачусь перед цим хлопцем, але адміністратор який буде перевіряти мою скаргу мабуть зрозуміє, що в людини є емоції, це не погано. ;)

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Я ніколи не отримував покарання і ніяк ти, за сьогодні пару раз дали тобі покарання і не мале

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Мабуть і переплутав, різниці не міняє, коли говорять про родичів виливаються Емоції, якщо навіть його це якось образило, вибачусь перед цим хлопцем, але адміністратор який буде перевіряти мою скаргу мабуть зрозуміє, що в людини є емоції, це не погано. ;)
і ти теж будеш за це покарений і вже повторно, а саме хіба 3 дні бану

Іво Бобул

Отаман
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
41
Реакції
25
Бали
18

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Мабуть всі розуміють як адміністратор розглянув мою скаргу, закриємо тему, і чекаємо відповіді (((
Адміністратор покарав всіх хто причетний і справедливо, маю надію що з вашої сторони обох покарають :)

Іво Бобул

Отаман
Реєстрування
6 Січ 2023
Дописи
41
Реакції
25
Бали
18
Адміністартор покарав всіх хто причетний і справедливо, маю надію що з вашої сторони обох покарають :)
Май надію надалі, як для мене просити у Дениса Райського кликакти мене в ДС, і казати давай вирішуємо цю справу мирно - дуже слабо(, прошу не писати надалі тут.

Вова Добрий

Реєстрування
28 Січ 2023
Дописи
98
Реакції
66
Бали
31
Май надію надалі, як для мене просити у Дениса Райського кликакти мене в ДС, і казати давай вирішуємо цю справу мирно - дуже слабо(, прошу не писати надалі тут.
Я же сказав, я завжди правий, подовжили тобі покарання за обман адміністрації)

Морган Хоффман

[ЗГС] неоф. організацій
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
435
Реакції
110
Бали
43
Вітаю шановний гравець !
Вашу скаргу розглянено та винесений вердикт: гравець Олег Шепшелей отримує покарання у вигляді Мут на 180 хв.
По причині: Образа батьків + грубий мат
Гравець Владислав Пісін отримує покарання у вигляді Мут на 30 хв.
По причині: Неадекватні висловлювання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі