Відмовлено Олександр Пуля // Невірне покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джозеф Сермонд

Leader OLDSTAFF
Реєстрування
7 Бер 2024
Дописи
86
Реакції
14
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля
  2. Особистий нікнейм: Джозеф Давінчі
  3. Суть скарги: Отже йду я з НПУ К після чого до мене пі'дїжає біля БМВ Г80 з громадянами якічерез вікно почали цілитись я кажу чого ти целишся вони кажуть ми жартуємо далі я пішов на паркоку по свою автівку дивлячись назад я бачу що в мене прилітає сняряд та я відкрів вогонь по всім чотирьом громадянам так як не знаю хто саме почав та вийшли стріляти всі стоячи на парковці біля НПУ я почав стрілянину у відповідь після того як я вбив людину яка почала мене обходити через зз (вбив для власної безпеки бо розумів що це напарник тик самих нападників) я вілкрив вогонь по другій людині яка вже підійшла до воріт на задню парковку на хворобі я вбив другу людину добре можливо це ДМ ЗЗ але чому відкрили вогонь по мені а сиджу 4 години тільки я? на мою думку данний адміністратор видав покарання не вірно тому що не я почав стрілянину тому прошу переглянути докази адміністратора також можу показати я свій відкат від мого лиця як все було
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1729197424465.png
  5. Дата походження: 17.10.24

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,121
Реакції
4,992
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Погоджуюсь з виданим покаранням, так як ви вбивали гравців перебуваючи не по формі в зеленій зоні.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі