Відмовлено Олександр Пуля | Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пабло Шадоу

«Vivere militare est»
Реєстрування
26 Жов 2023
Дописи
157
Реакції
161
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля
  2. Особистий нікнейм: Пабло Шадоу
  3. Суть скарги:
    Вітаю шановні адміністрація, на днях сталась дуже неприємна ситуація з усіма "улюбленим" адміністратором Олександром Пулею. Я катаючись по лівому березі києва їхав від перехрестку до епіцентру, однак вже біля епіцентру дорогу мені перегородив автомобіль з учасниками ворожого клану кристалік та просто гравцями без клану. Коли я спробував поїхати по мені відкрили вогонь та мені довелося оборонятися. Так як в мене закінчилась зброя типу м4 я дістав АВП та почав давати відсіч нападникам, побачивши як зі сторони тюнінг центру по мені ведуть вогонь я влучним пострілом зняв людину а потім ще одну яка була на повороті до епіцентру. Після чого я побіг до епіцентру щоб взяти м4 з багажнику, і майже біля самого епіцентру мене зі спини вбиває людина з ворожого клану. Однак за короткий проміжок часу мене відкидає всіма "улюблений" адміністратор Олександр Пуля за DM in GZ. Хотів би звернути вашу увагу на те що я не відкривав вогонь першим але лише давав відсіч людям які по мені стріляли а також не перебував в ЗЗ. Якщо би адміністратор бачив повну ситуацію він би мав розуміти що я не порушав правила так як не починав перестрілки. Якщо є він не бачив повної ситуації він має права видавати покарання. Також хочу звернути вашу вагу що я єдиний хто поніс покарання, і навіть та людина яка стріляла по мені з ЗЗ не понесла. Через дії даного адміністратора я просидів вихід обнови в ДКВС не зміг зранку продати лохину по 17.500 а також не зловив нового автомобіля з салону. Прошу перевірити докази даного адміністратора та видати покарання згідно чинних правил.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): klik
  5. Дата походження: 14.08.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
799
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

На правило ДМ ЗЗ провокація не діє. Якщо у вас є докази стрільби зі сторони ворожого клану, прохання подати її у відповідний розділ. Щодо дій адміністратора порушень не виявлено.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі