Розглянуто Олексій Рощін #131074| Не надав адвоката|Повинен був дати 2 попередження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Кучер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
640
Реакції
1,147
Бали
153
  1. Нікнейм гравця:Олексій Рощін #131074
  2. Особистий нікнейм:Максимка Дніпровський
  3. Суть скарги:Я зайшов другий раз случайно до холу в НПУ К поліцейский взяв мене в кайданки і повів до КПЗ взагалі в мене повино бути 3 попередження після того як я зайшов на червону зону а в мене було 1 попередження і на друге попередження він мене взяв в кайданки і повів до КПЗ після чого не зачитав мені права і я хотів дати паспорт при адвокаті але він якось виписав мені розшук без паспорта якщо він навіть отиграє рп як він зняв відбитки пальців він повинин запросити паспорт але він все одно якось виписав розшук.Я прошу покарати дану людину бо мені пришлось сидіть в КПЗ 50 хв а якщо б приїхав адвокат і сказав що має бути 3 попередження мене б не посадили.
  4. Докази (скріншот/відео):тут
  5. Дата порушення:24.08.2024

Олександр Кондратюк

Пожежний - рятувальник ❤️‍🔥
Активний гравець
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
3,637
Реакції
1,956
Бали
253
Вітаю шановний гравець розглянувши вашу скаргу виношу вердикт

Гравець Олексій Рощін отримує догану за порушення Процесуального Кодексу.

Згідно вашого аргументу що під час заходу вас на червону зону є не вірним так як : Червона зона - це зона території ГУНП, в якій заборонено перебувати всім особам за винятком держслужбовців за дозволом керівництва НПУ. У разі виявлення сторонньої особи у червоній зоні, працівники НПУ мають право наказати покинути територію, якщо ж особа не буде виконувати наказ, вона буде затримана за непідкорення та доставлена в ІТТ.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі