Тукi Хелл
Поважний гравець
- Реєстрування
- 22 Лип 2023
- Дописи
- 182
- Реакції
- 101
- Бали
- 48
Нікнейм адміністратора: Олег Галицький, Василь Перегінець
Особистий нікнейм: Тукі Хелл
Суть скарги: на даній скарзі тут гравець ображав мою національність, а також підходив до дівчат та просто ображав їх, називаючи поганими словами, які спокійно продавали/купляли різні предмети на Центральному ринку. Але нажаль Руслан Містер (автор скарги) після довгиг образ по ЦР від того хлопця нарешті включив відкат, але саме в той момент від мене сказані слова в негативному контексті за які я дуже сильно вибачаюсь.
Це все було сказано на емоціях, бо він незнає яка зараз ситуація в моїх близьких.
Надіюсь на зменшення покарання для клану WALHALLA !
Слава Україні!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 9.11.2024
Особистий нікнейм: Тукі Хелл
Суть скарги: на даній скарзі тут гравець ображав мою національність, а також підходив до дівчат та просто ображав їх, називаючи поганими словами, які спокійно продавали/купляли різні предмети на Центральному ринку. Але нажаль Руслан Містер (автор скарги) після довгиг образ по ЦР від того хлопця нарешті включив відкат, але саме в той момент від мене сказані слова в негативному контексті за які я дуже сильно вибачаюсь.
Це все було сказано на емоціях, бо він незнає яка зараз ситуація в моїх близьких.
Надіюсь на зменшення покарання для клану WALHALLA !
Слава Україні!
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження: 9.11.2024
Останнє редагування: