Розглянуто Оскарження | Марк Бакулін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Вер 2022
Дописи
20
Реакції
5
Бали
3
Ваш ігровий нік: Зохан Гопнік
Ігровий нік адміністратора: Марк Бакулін
Причина покарання: Бан
Суть скарги: я рахую, що мені видали бан не справедливо
Дата видачі покарання: 05.12.2022
Скриншот видачі покарання:
Готовий відповідати у разі обману: Так
Вимагаю щоб мою закриту заявку передивився інший та більш досвідчений адміністратор!
Чому адмін на якого я кинув ЖБ відповідає на її, відповідаючи тим самим?

Марк Бакулін

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
0
Реакції
428
Бали
83
Добрий день, ви кинули не скаргу а оскарження на яку відповідають самі адміністратори, від вас було 2 порушення DM ZZ в один день через що прийнято рішення покарати вас баном, щодо клану золото, чекаю докази на те що я "причетний" до клану золото та намагаюсь "притягнути" ваш клан до відповідальності, інакше я це буду розцінювати для себе як ведення в оману страшу адміністрацію, покарання видано по правилу 7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні] це правило серверу, правила серверу є основними правилами проекту вони однакові для всіх гравців, не важливо гравець в клані чи без нього, для кланів є "додаткові" правила і карти. Очікуйте відповідь від старшої адміністрації.

Реєстрування
14 Вер 2022
Дописи
20
Реакції
5
Бали
3
Добрий день, ви кинули не скаргу а оскарження на яку відповідають самі адміністратори, від вас було 2 порушення DM ZZ в один день через що прийнято рішення покарати вас баном, щодо клану золото, чекаю докази на те що я "причетний" до клану золото та намагаюсь "притягнути" ваш клан до відповідальності, інакше я це буду розцінювати для себе як ведення в оману страшу адміністрацію, покарання видано по правилу 7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні] це правило серверу, правила серверу є основними правилами проекту вони однакові для всіх гравців, не важливо гравець в клані чи без нього, для кланів є "додаткові" правила і карти. Очікуйте відповідь від старшої адміністрації.
Тоді для чого карта ЗЗ, я не розумію, якщо правила для всіх, чому тоді створили карту ЗЗ для кланів?
+ я сказав "підозрюю" я не утвердив, це чисто моя думка

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! Деякі ділянки які не помічані на карті рахуються ЗЗ ці ділянки прописані в загальному в основних правилах серверу, та рахуються як ділянки з скупченням людей. Щодо вашої "скарги" на яку в скаржатесь що адміністратор відповів сам на себе, то хочу ваз розчарувати але в цьому ніякого порушення немвє, адже "скарга" і "оскарження" це різні речі, в оскарженнях адміністратор що надав покараня сам в праві вирішити чи зменшити блокування. Доречі про блокування вам його надали через інші скарги та дм ЗЗ що були до цього. Тому адміністратор виконав свою роботу правильно.

Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі