Розглянуто Оскарження Недовіри|| для ГС/ЗГС Держ || ГА/ЗГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тимур Алмазов

Генерал ЗСУ 03 | M.D 07
Лідер
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
207
Реакції
264
Бали
108
Нікнейм адміністратора: Дмитро Мінур, Олександр Дилер.
Особистий нікнейм: Джейден Галицький
Суть скарги:
1) Перегляньте мою Партію.
2)
Вітаю!
Шановна Головна Адміністрація/Старша Адміністрації Подільського краю. В даній скарзі, я хочу попросити щирі вибачення за свої порушення на проєкті Ukraine GTA.
Прохання не тільки прийняти мої щирі вибачення, а надати можливість займати Лідерські посади, так як в моєму характері є якість лідера і змога та бажання для покращення фракцій.
Я ще раз щиро вибачаюсь за свої дії які були зроблені на данному сервері, я зробив висновоки та хочу надалі продовжувати займати лідерські посади.
Звинуйте за будь-які можливі непорозуміння чи помилки. Мені дуже важливо відновити вашу довіру, і я працюємо над тим, щоб ви відчували себе задоволеними та впевненими в моїй роботі. Будь ласка, дайте мені ще один шанс і я зробимо все можливе, щоб вас не розчарувати. Дякуємо за ваше розуміння.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): --
Дата походження: 07.10.24

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю, шановний Джейден Галицький.
Відповім на ваше перше прохання - вашу партію найближчим часом буде розглянуто.
Щодо вашої кандидатури на посаду 'Лідер організації', хочу зазначити, що ви неодноразово отримували шанс проявити себе з кращого боку, проте, на жаль, це вам не вдалося.
Зважаючи на ваш минулий досвід на попередній посаді, а також на результати перегляду ваших ігрових акаунтів, які демонструють продовження порушення правил проекту, надання вам повторного шансу на таку відповідальну посаду є неможливим.

Рекомендую вам переосмислити свої помилки та розпочати новий шлях з нижчого рангу (з 9 рангу в організації). Ваша подальша кар'єра залежатиме від вашої поведінки та роботи.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі