Відмовлено Оскарження ЧСА / Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Хансен

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
458
Реакції
505
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Андрій Хансен
2. Нікнейм адміністратора:
3. Суть скарги:
Доброї Ночі. Звертаюся з проханням роз’яснити та переглянути інформацію щодо мого перебування в ЧСА. Після завершення моїх повноважень на посаді Заступника Головного адміністратора 04 сервера з’ясувалося, що я був внесений до чорного списку адміністрації.

Хочу щиро вибачитись перед адміністрацією за те, що в період перебування на посаді я міг недостатньо серйозно та відповідально ставитися до своїх обов’язків. З часом я усвідомив, що моя поведінка до посади могла виглядати не відповідально.

Мені прикро, що своїми діями я міг підвести керівництво. Зараз я повністю переосмислив своє ставлення до адміністративних посад, відповідальності. Готовий зробити висновки з минулого та довести на практиці, що можу бути корисним і відповідальним членом команди.

Прошу розглянути можливість зняття ЧСА та дати мені шанс проявити себе з кращого боку. Запевняю, що у разі позитивного рішення подібних ситуацій більше не повториться.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:

Андрій Берлінов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,551
Реакції
1,005
Бали
253
Вітаю!

На жаль, схиляючись до вашої характеристики та минулого досвіду на посаді адміністратора, вам відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі