Відмовлено Оскарження бану/ для керівника проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

MIRA

Козак
Реєстрування
2 Вер 2023
Дописи
1
Реакції
17
Бали
3
1.Ярослав Рибальченко
2.Деф Аккерман
3.Мене заблокували за Використання сторонніх ПЗ, не надали мені докази того що я користувався чітами, на даному проекті, я був офіційним блогером гта Україна знімав відео і проводив трансляції, 23:20 мене адмін тепнув на кришу я просто зайшов у гру і стояв афк щоб забрати PAY DAY, я навіть не грав я в цей час лежав давно у ліжку, розбудився адміни мене позвали в діскорд я зайшов з телефона, мене звинуватили у використанні чітів, і вимагали включити демонстрацію гри, я попросив надати мені докази хоч якісь що я використовую чіти, мені відмовили, і так як адміністратори повели себе не дуде компетентно у такій годині проводити якісь безпідставні перевірки я звичайно був обурений таким ставлення після того що я робив для вашого проекту, ви можете зайти на мій акаун у ТТ і подивитись там є ролики які набирали 25-40 тисяч.
Нік у Тік ток: mireeek79_
День перед тим як мене забанили ми відібрали картель у клан wariors, після чого адміністрація і учасники клану, почали звинувачувати мене і моїх соклановців у чітах.
Можете переглянути весь форум і ні один учасник клану не був заблокований за чіти, чому мене забанили на завжди а інших гравців на тиждень - два тижня, за чіти, адміністрація блатить клан wariors це підтвердить будь який клан з якими у них війни, прошу розбанити мене і повернути клан, я чіти не використовував, і не бачу сенсу ними користуватись, так як ніяких переваг у грі вони не дають, мені виплачували донат я знімав відео і проводив стріми для чого мені використовувати чіти.
У мене дома 3 комп’ютера з як я міг підключитись і показати демонстрацію, відмовився показувати екран тому що :
-я спав мене разбудили ;
-ніхто не представився з початку а почали звинувачувати у чітерстві;
-не розібравшись у ситуації і не були зацікавлені у цьому;
Такі адміністратори шкодять проекту, так як забрали можливість знімати відео і проводити стріми

4.
5. Дата видачі бану 28.08.23

Вкладення

• 89C3923F-7A78-4B07-A367-4CF29928762D.png
    89C3923F-7A78-4B07-A367-4CF29928762D.png
    2.1 Mб · Перегляди: 71
Останнє редагування:

Ярослав Рибальченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2023
Дописи
2,094
Реакції
904
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Надаю докази Керівництву.
І відновіть, будь ласка відео, в ТікТоці, яке ви після блокування опубліковали.
Візьмемо до уваги ще те, що ви говорили Керівництву 03 серверу, та 02 серверу.

Останнє редагування:

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, надали докази вашого порушення, покарання видано вірно, гравці яким ви допомагали їх встановлювати також надали докази.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі