Розглянуто Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Активний гравець
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
617
Реакції
669
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора:Сергій Луньов /by O.Hoffman
  2. Особистий нікнейм: Мішаня Мазепко
  3. Суть скарги: дуже перепрошую, але що я вже таке сказав, що потянуло аж на 7 днів бану? дуже хочу вибачитись перед всіма, кого образив, але більшість моїх повідомлень це був стьоб та звичайні жарти, хочу ще раз вибачитись, якщо це когось образило. Я просто пам'ятаю що написав у віп ім'я своєї знайомої і щось про туз, дуже перепрошую, можливо, я її образив, але якщо за повідомлення навіть без прямих образ і без матів дають покарання 7 бану, то це я вважаю не дуже доцільно, коли комусь навіть за образу адміністрації деколи дають по 180 хв муту або бан на день, або навіть на фрапсі гравець "Беха Бархатний" за вираз:"*бло завали шл*ха *бана" отримав 180хв муту і чомусь я впевнений після того він не отримав бан на 7 днів, як я,а мені за повідомлення без мату, де хтось в ньому побачив якийсь образливий контекст дали 7 днів, в мене нема слів. Замініть моє покарання на максимальний мут, будь ласка, бо чому комусь за вислови і дії, які в рази серйозніші дають покарання в рази менше, ніж мені? +хочу ще додати про ту людину яка я згадував на фрапсі, вона вчора підійшла до мене і написала "Мазепко пид*рас", але ж вона не отримала за це 7 днів бану, а отримала мут на 60 хв, наскільки я пам'ятаю https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Аля-Хоффман-образи.129972/
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 04.02.2024

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі