Відмовлено //Оскарження бану\\

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Віталік Ланько

Активний
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
17
Реакції
21
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора: Соня Кенді
2.Особистий нікнейм: Віталій Ланько [677]
3.Суть скарги:Дивіться в чому діло, мене заблокували на 04 сервері за якоби продаж віртів. Тому я хочу подати оскарження на це заблокування так як я вірти нікому непродавав та я хотів просто почати шукати людей які ці вірти хочуть придбати за гроші щоб потім передавати докази Адміністрації серверу та щоб вони блокували цих людей за покупку віртів(Та чомусь я не подумав та рішив це зробити без відому адміністрації). Як було з цієї людиною це те що ми договорились що людина мені скидує 1000грн на карту а я
якоби скидую їй 13кк(13.000.000 грн) ігрової валюти, після чого я би як отримав гроші то надав би доказ те що людина намагалась придбати вірти (гроші би потім вернув). Та навіть в мене не було на аккаунті , в мене було 150тисяч в банку на карті та приблизно 1.165.000 грн налічкою. Тому просю щоб з мене зняли блокування на 6000днів, та обіцяю що більше не буду таке робити без відому адміністраціїю.З повагою до шановної Адміністрації,та буду надіятися що ви зрозумієте ситуацію та зрозумієте що я це хотів зробити на користь проекту.

4Доказ видачі покарання;*тик*
5.Дата походження:
23.08.2024

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Щодо вашого порушення були надані вичерпні докази на яких видно що ви намагались продати віртуальну валюту що є грубим порушенням правил проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі