Зачинено Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Льоха

Новий гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
Я Снігирь Олексій прошу вас щоб ви розбанили гравця Віталік Пастушенко бо він не знав що не можна купляти вірти, більше такого не повториться якшо повториться баньте нас обох, просимо вибачення

Льоха

Новий гравець
Реєстрування
13 Лис 2022
Дописи
3
Реакції
0
Бали
4
Нікнейм адміністратора: Не знаю точно
2. Особистий нікнейм: Снігирь Олексій
3. Суть скарги: Я, Снігирь Олексій прошу вас щоб ви розбанили гравця Віталік Пастушенко, бо він не знав що не можна купляти вірти, більше такого не повториться, якщо повториться баньте нас обох, просимо вибачення
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
1675719469645.png

Любомир Пасічний

Колишній Адміністратор | 01
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
323
Реакції
58
Бали
31
30 днів здається не так багато, але якщо людині дійсно подобається проект Ukraine Gta що вона не витримає 30 днів без заходу в ігру, почнеться ломка, сильне бажання зайти на свою сторінку, мені хочеться щоб цю людину розблокували, віртуальну валюту відібрати, аккаунт розблокували, всьому проекту Адміністрації дякую.

Віталій Пастушенко

Новий гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
34
Реакції
0
Бали
6
Проект дуже сильно подобається , враховуючи що граю не один і не 3 місяців в грі , дуже важко добився , і навіть якщо місяць не багато всеодно за місяць як мінімум злетить квартира і бізнес , тобто , в ініші мірі я цього реально не знав , і я прошу вибачення , я цього реально от реально незнав , тому дуже сильно прошу розбан або поменшення терміну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі