Розглянуто Оскарження бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nika5523

Новий гравець
Реєстрування
6 Жов 2024
Дописи
4
Реакції
3
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Ніка Токсік
2. Нікнейм адміністратора:Михайло Солідний
3. Суть скарги:Обман гравця.
Я повністю визнаю свою провину у ситуації з гравцем Кароліна Дельта. Я погодилась на угоду купівлі СТО у виплату, але в подальшому не виконала свої фінансові зобов’язання. Також з мого боку були неправдиві слова щодо переказу коштів, що ввело іншу сторону в оману.
На момент угоди я розраховувала, що зможу закрити виплату, однак через власні дії та неправильні рішення цього не зробила. Замість того щоб чесно вирішити ситуацію, я фактично допустила обман, що є грубим порушенням правил серверу.
Я повністю усвідомлюю, що вчинила неправильно. Мої дії зіпсували ігровий досвід іншого гравця та порушили довіру між гравцями. Розумію, що такі вчинки шкодять економіці серверу та спільноті загалом.
Щиро вибачаюсь перед гравцем Кароліна Дельта та адміністрацією серверу. Мені соромно за свій вчинок, і я шкодую, що допустила таку ситуацію.
Я готова повністю компенсувати збитки (180кк або інший еквівалент, який визначить адміністрація). Готова виконати всі умови, які будуть поставлені для вирішення цієї ситуації.
Прошу дати мені ще один шанс. Я зробила висновки з цієї ситуації і гарантую, що подібного більше не повториться. Надалі буду дотримуватись правил та грати чесно.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):нижче
5. Дата порушення:31.03.2026

Вкладення

• IMG-5c0004d2c091164b04a13297574f1f68-V.png
    IMG-5c0004d2c091164b04a13297574f1f68-V.png
    94.7 Кб · Перегляди: 19

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
2,831
Реакції
2,041
Бали
253
Вітаю, акаунт розблоковано. На майбутнє не порушуйте більше. Стосовно компенсації зв'яжіться з гравцем

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі