Розглянуто Оскарження блокування | Для ГА або ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лоуренс Дракс)

Старожила UKRAINE GTA| 01 server
Реєстрування
17 Бер 2025
Дописи
56
Реакції
10
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Anticheat
  2. Особистий нікнейм: Флоренс Овнфорбсик
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація 04,
    Перш за все, хочу щиро вибачитися за використання AIM на полюванні. Я повністю усвідомлюю, що цим порушив правила гри, і глибоко шкодую про свій необдуманий вчинок. Це була серйозна помилка, яку я ніколи не повторю.
    Я розумію, що це не перше моє порушення — раніше я вже отримував блокування, зокрема на 05 та 06. Саме тому мені подвійно соромно, що, попри попередній досвід, я знову припустився помилки. Проте з моменту останнього бану я багато що переосмислив. Я граю у вашу гру вже не перший рік і щиро полюбив її. За цей час вона стала важливою частиною мого дозвілля.
    Я на 100% зрозумів, наскільки дорогий мені мій акаунт. Я вкладав у нього не лише час, а й гроші — донатив у гру, розвивав персонажа, проходив події. Це більше, ніж просто акаунт — це історія, яку я хочу продовжувати, а не завершити ось так.
    Прошу Вас з розумінням поставитися до ситуації та переглянути термін мого блокування. 6000 днів — це фактично довічна заборона, яка, як мені здається, є надмірною, особливо враховуючи те, що інші гравці за схожі порушення отримували значно коротші строки, наприклад, 14 днів.
    Я щиро прошу дати мені ще один шанс. Обіцяю, що більше ніколи не порушуватиму правил і зроблю все, щоб бути гідним членом спільноти.

З повагою та великою надією на другий шанс.
    1747026889394.png

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    5.Дата походження: 18.05.2025

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Ми даємо вам можливість створити новий аккаунт та розпочати гру з початку, основний обліковий запис було видалено та не підлягає відновленню.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі