Оскаржено Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Кравченко

Новий гравець
Реєстрування
28 Кві 2025
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
Грав на 4 сервері
Мій ід 83577
Адміністратор Мортон Острозький ід 13019
Суть всього почалася до 1 відео ,до цього ми допомогали і чекали людину,яка проходила начальні квести і грала 3 години,а ці кхм на відео почали ганятися за ним і просто таранить.До цього відео вони вбили цього гравця,нагадаю,який грає 3 години і в апріорі не зможе без зброї нічого зробити,а на виклик адміна ніхто не прийшов,адже нікого не було в онлайні.Далі вони почали вбивати по кд безбройного на виході з лікарні.Після цього почалося відео.Там же видно,що прилетів мут тільки мені за провокація(ага вірим,я повірив)
Але далі мене просто переслідували по всій карті(це мєм просто) і на виклик адміністратор (той шо Мартон Острозький) я сказав,мене ці тіпи переслідують і дамажать,на що получив відповідь (ПОНЯВ) це пряма цитата!!! І просто пішов) І далі почалося це (прошу звернути увагу на години на 1 і 2 відео,тобто тіп тільки вийшов з в'язниці (1 година за дм в зеленій зоні) і зразу почав таранить автом по всій карті і дмить так же в зеленій(заправки,лікарня і тд) причом на 2 відео чутно звук удару по авто і видно від кого і видно,що то парковка лікарні(Так просто хотіли уїхати)
після цього ж було оце!
Так суть моєї притензії в некомпетентності данного адміністратора (Мортона Острозького) адже його звали багато раз і він нічого не зробив,данним людям нічого не було і вони почали просто вбивати будь де(тобто заважати грати) кілька годин підряд і звичайно після такого вони почули образи(хоч почали провокувати вони!!!) тобто я піддався на провокацію(видно як я відповідав до всього цього).Після цього мене забанили на 21 день.
Прошу звернути увагу,що видно виклики адміна і що він просто нічого не зробив.
а і вибачте,що в мене немає повних 3 години КЛАССНОГО геймплею Класної гри.

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Ви повинні розуміти що адміністратор не може приділити багато часу для слідкування за вами, оскільки окрім вас існує ще багато гравців яким потрібна допомога, вам необхідно самостійно фіксувати порушення від гравців та писати скарги, тоді вони гарантовано отримають покарання, щодо вашого покарання, будь яка провокація не дає права ображати родичів, на перший раз скорочу вам термін блокування з 21 до 7 діб, не порушуйте!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі