Відмовлено Оскарження варну від Андрія Харрісона

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
17 Жов 2023
Дописи
33
Реакції
29
Бали
23
Нікнейм адміністратора:Андрій Харріс
Особистий нікнейм:Антон Твердохліб
Суть скарги:Андрій Харріс видав варн за те що ніби я зроби суїцид на битві за території хоча на відкатів було добре видно що після того як в мене появилася анімка я хотів встати але даний адміністратор зарахував це за суїцидом як що розуміти вашу логіку то коли з'являється анімка просто відходити від комп'ютера та чекати поки вас будуть добивати на кулак чи встати та дальше перестрілюватися щ суперниками,та ще до всього видно як гравець ворожої команди випригуєза територію та адміністратор це ігнорує тому прошу розглянути дану скаргу та теж видати варн за вихід за територію під час битви!та прошу звернути увагу що клан WITCHER використовували екстезі що теж забороняється правилами!та теж на 2 відео доказі не можна сказати що по даному гравцю стріляли ми 2 тому прошу теж перевірити цей варн
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:30.05.2025

Останнє редагування:

Дмитро Скакун

Південна Україна 05
Реєстрування
26 Лис 2023
Дописи
555
Реакції
334
Бали
68
Вітаю!
Давайте по черзі роз’яснимо всі моменти, які ви вказали вище:

1. Щодо ситуації із суїцидом — адміністрація уважно переглянула відеодокази та з впевненістю може зазначити, що падіння було наслідком ваших дій. На відео видно, що ви самостійно розвернулись в сторону краю та наблизилися до неї. Навіть якщо це був “місклік”, як ви зазначаєте, дії виглядають свідомими, без ознак випадковості.

2. Щодо гравця з підозрою на екстазі — ми ретельно перевірили його відкат, і не виявили жодних ознак використання екстезі. Отже, підстав для покарання немає.

3. Щодо стрибка за територію — був проведений експеримент у вашій присутності, під час якого стало очевидно, що гравець після падіння залишився в межах території та не загинув. Тобто порушення з його боку не зафіксовано.

4. Щодо стрільби у двох — як ви самі підтвердили в розмові в Discord, факт стрільби був очевидний, і в результаті дій справді було вбито іншого гравця.

Усі ситуації були розглянуті за вашої участі та за наявності доказів.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі