Відмовлено Оскарження, для керівника.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
21 Бер 2023
Дописи
38
Реакції
21
Бали
8
1. Нікнейм адміністратора: Захар Коваленко/Андрій Корнюшин
2. Особистий нікнейм: Джеймс Гривня(3847)
3. Суть скарги: В мене був чс проекта я написав скаргу мені дали покарання до 10.05.2023,потім я знову написав оскарження блокування, спочатку схвалили потім відхилили, мені забули дати блокування до 10.05 я захожу подивитися скільки бану бачу що його немає та почав грати просипаюся захожу граю граю та мене блокують, я виключаю комп'ютер потім прихожу захожу подивитися скільки бану та бачу що я не можу зайти в лаунчер написав скаргу що не можу, відповідь Захара " Ви були заблоковані за масові порушення" В мене питання я за це сидів а бані за що мені дали бан лаунчеру? В мене було блокування до 10.05 по серійнику які масові порушення такі що я працював на фурі? Прошу зняти блокування лаунчеру, та видати мені покарання до 10.05 або його зняти ( Знаю що я не маю право на оскарження, але слід спробувати )
4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/01-Джеймс-Гривня.36391/
5. Дата походження:04.04.2023 був оскаржений до 10.05

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Передаю Керівництву.

Alexandr Volk

Гість
Скарга без суті та сенсу, Ви самі чудово знаєте за що заблоковані, оскарженню не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі