Андрій Веселий
Лідер клану Paradise
- Реєстрування
- 28 Сер 2023
- Дописи
- 117
- Реакції
- 51
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Андрій Блащина, Арсеній Шищенко, Роман Левчук
- Особистий нікнейм: Андрій Веселий
- Суть скарги: Мою вантажівку можуть то підрізати, то толкнути, після чого вона перевертається. Коли я пишу адмінам в репорт "тп", то такі адміни, як Анна Соколовська, Остап Сліпець, Андрій Косик і багато інших завжди мені допомагають перевернувши її в нормальне положення.
Але адміністратор Арсеній Шищенко мені не допоміг, а просто сказав "Натисніть P, та натисніть "Евакуатор". Але у грі евакуатор не може приїхати та перевернути вантажівку, а якщо я десь посеред моста її переспавню, то вона заспавниться десь за 4к метрів.
А перед цим виникла ситуація: Я написав адмінам в репорт "Скільки можна максимум приблизно заробити на вантажівці "DAF"? Якщо не знаєте - не відповідайте"
Але адмін Арсеній Шищенко і ще двоє вирішили відповісти "Вітаю! Спитайте у гравців.".
Питання: Навіщо відповідати, якщо не знаєте відповіді? Виходить, що це фарм репортів.
Після цих двох ситуація я написав в репорт образу адміністрації написавши "Шищенко лох". Я розумію, що це порушення правил, за що я повинен отримати покарання. Але мене забанили на 7 днів.
(5.13. Заборонено ображати адміністрацію, розробників UKRAINE GTA, UKRAINE GTA, тощо. | Мут до 180 хвилин / Бан від 7 днів)
Я поскаржився на адміністрацію, тому що "лох", це мінімальна образа, яку тільки можна придумати. Але чому мені не видали, наприклад, мут на 180 хвилин?
А яка тоді повинна бути образа, щоб замутили до 180 хвилин? Якщо це слово не є матом та великою образою.
На що ЗГА Андрій Блащина мені надав таку відповідь: "Адміністратор видав покарання вірно на свій розсуд. Адміністратор так само як і гравець нашого Ukraine GTA заслуговує на повагу до себе. Відмовлено".
Так, адміністратор заслуговоє на повагу, але, наприклад, у листопаді, я кинув скаргу на людину, яка назвала мене "дод*ком", а це слово є образнішим за слово "лох". Але яке покарання отримав той гравець? Правильно, мут на 60 хвилин.
Значить якщо Андрій Блащина порівнює повагу до себе адміністраторів та гравців, значить і покарання мають бути ідентичні.
Чому тоді тій людині не видали бан на 7 днів? Або ж чого мені не видали мут на 60 хвилин?
Забанив мене Роман Левчук.
Мені не приємно з того, що з такого, майже бєзобідного слова я отримав бан на 7 днів, коли звичайні гравці можуть ображати ще більше та їм буде покарання просто мут.
Мене забанили 16.12.2024, прошу зменшити мій бан або зняти його взагалі та видати мут.
Дякую за розуміння! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Арсеній Шищенко про евакуатор, образу адмінів, бан та відповідь Андрія Блащини: Тиць
Три адміни та фарм репортів: Тиць
Гравець, який образив мене та отримав просто мут на 60 хвилин: Тиць - Дата походження: 17.12.2024 (забанили 16.12.2024)
Останнє редагування: