Розглянуто Оскарження на бан / Тільки для Сергія Коваленка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Веселий

Лідер клану Paradise
Реєстрування
28 Сер 2023
Дописи
117
Реакції
51
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Блащина, Арсеній Шищенко, Роман Левчук
  2. Особистий нікнейм: Андрій Веселий
  3. Суть скарги: Мою вантажівку можуть то підрізати, то толкнути, після чого вона перевертається. Коли я пишу адмінам в репорт "тп", то такі адміни, як Анна Соколовська, Остап Сліпець, Андрій Косик і багато інших завжди мені допомагають перевернувши її в нормальне положення.
    Але адміністратор Арсеній Шищенко мені не допоміг, а просто сказав "Натисніть P, та натисніть "Евакуатор". Але у грі евакуатор не може приїхати та перевернути вантажівку, а якщо я десь посеред моста її переспавню, то вона заспавниться десь за 4к метрів.
    А перед цим виникла ситуація: Я написав адмінам в репорт "Скільки можна максимум приблизно заробити на вантажівці "DAF"? Якщо не знаєте - не відповідайте"
    Але адмін Арсеній Шищенко і ще двоє вирішили відповісти "Вітаю! Спитайте у гравців.".
    Питання: Навіщо відповідати, якщо не знаєте відповіді? Виходить, що це фарм репортів.
    Після цих двох ситуація я написав в репорт образу адміністрації написавши "Шищенко лох". Я розумію, що це порушення правил, за що я повинен отримати покарання. Але мене забанили на 7 днів.
    (5.13. Заборонено ображати адміністрацію, розробників UKRAINE GTA, UKRAINE GTA, тощо. | Мут до 180 хвилин / Бан від 7 днів)
    Я поскаржився на адміністрацію, тому що "лох", це мінімальна образа, яку тільки можна придумати. Але чому мені не видали, наприклад, мут на 180 хвилин?
    А яка тоді повинна бути образа, щоб замутили до 180 хвилин? Якщо це слово не є матом та великою образою.
    На що ЗГА Андрій Блащина мені надав таку відповідь: "Адміністратор видав покарання вірно на свій розсуд. Адміністратор так само як і гравець нашого Ukraine GTA заслуговує на повагу до себе. Відмовлено".
    Так, адміністратор заслуговоє на повагу, але, наприклад, у листопаді, я кинув скаргу на людину, яка назвала мене "дод*ком", а це слово є образнішим за слово "лох". Але яке покарання отримав той гравець? Правильно, мут на 60 хвилин.
    Значить якщо Андрій Блащина порівнює повагу до себе адміністраторів та гравців, значить і покарання мають бути ідентичні.
    Чому тоді тій людині не видали бан на 7 днів? Або ж чого мені не видали мут на 60 хвилин?
    Забанив мене Роман Левчук.
    Мені не приємно з того, що з такого, майже бєзобідного слова я отримав бан на 7 днів, коли звичайні гравці можуть ображати ще більше та їм буде покарання просто мут.
    Мене забанили 16.12.2024, прошу зменшити мій бан або зняти його взагалі та видати мут.
    Дякую за розуміння!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Арсеній Шищенко про евакуатор, образу адмінів, бан та відповідь Андрія Блащини: Тиць
    Три адміни та фарм репортів: Тиць
    Гравець, який образив мене та отримав просто мут на 60 хвилин: Тиць
  5. Дата походження: 17.12.2024 (забанили 16.12.2024)

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю! По питанню "фарм репортів" зі сторони адміністрації, питання сьогодні було вирішино. Якшо з завтрашнього дня, продовжиться, адміністратори будуть отримувати покарання.
З приводу питання перевертання авто, адміністрація дійсно не надає таких послуг. З адміністраторами, які Вам допомагали, буде проведена бесіда.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі