Відмовлено Оскарження покарання / Ілля Сьомкін

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
771
Реакції
280
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Сьомкін
  2. Особистий нікнейм: Тоні Картьє
  3. Суть скарги:

Вітаю шановна головна адміністрація
    Стався не приємний інцедент де по моїй думці моєї провини не наглядалось, а навпаки в цій справі я постраждав тим що був вбитий на тереторії зеленої зони.
    Поясню чому я так вважаю
    на доказі ції скарги тик є фрагмент де гравець який вів по мені вогонь почав стриляти по мені, даже скажу більше їх було двоє, та в мене була стресова ситуація в якій я мав щось робити, нічого кращо я не придумав як дістати тайзер та провести затримання за " нанесення тяжких ускоджень працівнику правохороних органів"
    Але даже при цьому моя провина була відсутня. На цьому доказі тик якщо ми включим швидкість відео 0:25 та перемотаєм на тайм-код 0:19 то будем бачити як гравець по якому я вдарив тайзером був обернутий боком тик ( Скажу одразу що відбиток від пострілу був від іншого гравця ) Немає точних доказів що в момент пострілу від мене тайзером, гравець вів по мені хочаб якийсь вогонь. Що но маю думку не може розцінюватись як PG. Більше того в причині порушення адміністратор написав не " PG " як в сарзі а "FG" тик
    Йдемо далі
    Цитую " Гравець №156237 отримує покарання у вигляді /jail 30 PG та догану згідно правил Держ.Організацій 2.28 "
    Правило
    2.28 Держ. Орг: Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана. Підчас нейтралізації гравця в менті, гравець не вів по мені вогонь. Що теж на мою думку, вважаєтся недорахунком адміністратора або неуважним ознайомленням з доказами
    Дякую за увагу. Надіюсь ви винисете справидливе рішення
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 30.01.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець! Адміністратор видав покарання вірно. Так як в правелі сказано "Якщо гравець веде вогонь". Де не вказано, що він має вести вогонь саме по Вам. Тому і правило PG, теж видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі