- Нікнейм адміністратора: Кирило Сьомкін
- Особистий нікнейм: Павло Шухевич
- Суть скарги:
По даній скарзі на мене, мені було видано покарання по причині порушення правила DM GZ та догана клану Тохіс.
Бажаю оскаржити покарання, так як, в момент того, що видно на відео автора скарги, мною було здійснено нібито порушення DM GZ. Насправді мною та моїми соклановцями було фіксування багу ігрового мода, через який часто нізащо банили гравців проекту, так як, мало кому з адміністрації відомо за даний баг.
Ось дане відео, яке записувалось з моєї сторони для фіксації та подальшої передачі його розробникам для виправлення - відео багу (як видно на відео, по гравцям зовсім не проходив урон, так як, у них була забагана анімація, через яку урон по ним не проходив).
Таким чином, порушення з моєї сторони не виявлено, так як, нанесення шкоди, по гравцю - не було, що видно по шкалі здоров'я гравців. (Розумію, що дані дії потрібно було виконувати в місці, де немає людей та зеленої зони, але на той момент ніхто б не міг подумати, що постороній гравець, зафіксує наші дії зі своєї сторони та напише скаргу на форум, так як, дуже бажає видалити наш клан по давнім причинам))
Нажаль даний дубль з фіксуванням багу, був не вдалим, по причині, що від моїх сокланів не записався фрабс. Тому зразу же після того, ми поїхали в інше місце, де немає людей та зеленої зони.
Ось результати - відео від моєї сторони / відео зі сторони гравця, який був забаганий
На відео видно, що дані дії були ж такі самі, як на першому відео, що біля бункера, тільки на іншій локації. Та так само по гравцю не реєструвало урон, по причині забаганій анімації (подробиці, як саме відбувається баг, по зрозумілим причинам на загальний розголос, розголошувати не буду, можу розповісти адміністрації в пп)
Отже, прошу зняти покарання для мене та клану, так як, дані наші дії, були на благо покращення проекту! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга
- Дата походження: 15.04
Останнє редагування: