Розглянуто Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Egor_Desanto

Новий гравець
Реєстрування
19 Тра 2025
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Назар Іценко
Особистий нікнейм: Єгор Десанто 6885527
Суть скарги: Гравець мене спровокував і вбив.
Я повернувся на місце смерті, і, наскільки мені відомо, на сервері немає обмеження щодо цього.
Після повернення він знову почав провокації, і лише потім увімкнув фрапс, на якому видно тільки частину ситуації — вже після його дій, а не з самого початку.
У цей момент я був у голосовому зв’язку з другом, і його товариш почав стріляти по трамваїстах. Я був поруч, але особисто не стріляв і RP не порушував.

На жаль, я не вів запис (фрапс), тому не можу надати повну картину з мого боку.
Розумію, що це ускладнює оцінку ситуації, але прошу врахувати, що реакція була викликана тривалими провокаціями.

Щодо бана за “упом родних”: Я визнаю, що в емоціях сказав зайве — щиро вибачаюсь.
Це було не зі злим наміром, просто не стримався після чергової провокації.
Образи родичів не були моєю метою, і я це усвідомлюю.

Прошу замінити бан на мут, або хоча б зменшити термін, оскільки:
Я відверто визнаю свою провину та щиро прошу вибачення.

Фрапс не показує повну ситуацію, а моя реакція була відповіддю на провокацію.

Я гарантую, що подібне більше не повториться. Надалі буду суворо контролювати свої слова та дії.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Ось скарга на мене: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№2859-оск-дм-зз-і-згадка-рідних-від-6885527.302112/
Дата походження: 28.06.20204

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Покарання у вигляді блокування було оскаржено та змінено на 160 хвилин мута

Також, гравець: Єгор Десанто [6885527]
отримає наступні покарання:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець: Норт Фрей [6878726]
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Гравець: Юрій Бандера [1274]
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

[РОЗГЛЯНУТО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі