Розглянуто Оскарження попередження клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

rk245

Козак
Реєстрування
30 Лис 2025
Дописи
20
Реакції
11
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Сашко Неінтєрєсний
2. Нікнейм адміністратора: Соня Кєлліні
3. Суть скарги:
Зайшовши в таблицю кланів, я переглянув інформацію щодо свого клану та виявив попередження за нібито DM без причини. Вважаю це попередження помилковим, оскільки на момент ситуації я виконував кланове замовне вбивство, за яке клан отримав винагороду: 15 000 особисто та 75 000 на клановий рахунок.
На жаль, в історії клану не відображається інформація про отримання винагороди за жодне кланове вбивство. Усі дії відбувалися в розділі «Полювання». Я придбав трекер, який показує на мапі цілі, після чого почав їх розшукувати. Зазначений гравець був першою ціллю.
Хочу також звернути увагу на те, що якби це дійсно було DM з мого боку, логічно припустити, що другий гравець також був би вбитий. Однак цього не сталося. Крім того, на скарзі видно системне повідомлення «втік від переслідування»,
1767730210854.png
яке з’являється саме під час виконання замовлення, що додатково підтверджує мої слова.
У зв’язку з вищезазначеним прошу переглянути дану скаргу, зняти попередження, а у разі необхідності застосувати деморган або інше альтернативне покарання, якщо адміністрація вважатиме це за потрібне.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№4355-dm-без-причини.356842/
5. Дата порушення: 4.01.2026. 21:50

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
З адміністратором буде проведена бесіда. Скаргу буде перерозглянуто.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі