Розглянуто Оскарження рішеня

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

igorgooo

Козак
Реєстрування
19 Кві 2024
Дописи
28
Реакції
8
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Тарас Шабля
2. Нікнейм адміністратора

Юрій Федчак

3. Суть скарги:Надійшла скарга На мене За Дм в зеленій зоні (

R - 671) Але Шановний пан Лев Лейцман не надав відео до того як він мене провокував Обзивав Дбешив Доводив до несвідомого стану​

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):Заява на мене Провокація збоку Лев Лейцман[3674] це моя Заява на Даного Гравця
5. Дата порушення:

Юрій Федчак

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
14 Лют 2024
Дописи
598
Реакції
161
Бали
103
Вік
19
Вітаю
Покарання було видано відповідно до чинних Правил ігрових зон.
1.1. Заборонено вбивати гравців або заподіювати їм шкоду у зеленій зоні незалежно від наявності провокації чи RP-ситуації.

Виключення: напад або відбиття нападу на державну структуру (узгоджене з адміністрацією), а також випадки, коли співробітники захищають свою територію чи громадян.

Наявність провокації, образ, DB або інших порушень з боку іншого гравця не надає права застосовувати зброю чи завдавати шкоди у зеленій зоні. Якщо інший гравець дійсно порушив правила, це розглядається окремо та не є підставою для скасування покарання за DM in GZ.

Стосовно ваших доводів про навмисний DB у зеленій зоні — за поданою вами скаргою гравець уже отримав відповідне покарання за порушення DB in GZ. Це порушення було розглянуто окремо та не впливає на правомірність виданого вам покарання за DM у зеленій зоні.

Очікуйте остаточної відповіді від ГА/КА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі