Відмовлено Оскарження списання коштів для Керівника проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Гащук ꑭ

Екс Полковник - НПУ Центральна Україна | 01 |
Реєстрування
3 Лют 2026
Дописи
20
Реакції
20
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Андрій Гащук (Лео Картьє)
2. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо
3. Суть скарги: Вітаю шановний керівник проекту, я Андрій Гащук (Лео Картьє) звертаюсь до Вас з проханням повернути мені кошти які списали з мого акаунту за минулу ситуацію прикріплю знизу.
Кошти були списані з мого акаунту по причині, компенсації, хочу наголосити,що списувати з мого акаунту кошти це є не правильним рішенням так як!

В правилах державних організацій Ukraine GTA вказано наступне.

2.37. Працівникам НПУ та СБУ заборонено конфісковувати предмети безпідставно.
Примітка 1: для конфіскації предметів має бути вагома причина. | Варн
Примітка 2:
працівники НПУ та СБУ повинні зберігати відеофіксацію конфіскації протягом 7-ми днів. | Догана / Варн
Примітка 3: якщо гравець у якого конфіскували майно напише оскарження і його буде схвалено та буде запит на повернення конфіскованого майна - усі витрати на повернення майна буде списано з гравця, який конфіскував.

У цьому правилі вказано,що компенсація майна робиться з людини яка і КОНФІСКОВУВАЛА на доказах нижче буде чітко вказано,що з мого боку подібних речей а саме КОНФІСКАЦІЇ НЕ БУЛО!

Акаунт заблокували після деякого часу через оскарження його розблокували як тільки зайшов на акаунт побачив що грошей немає!

Прошу оглянути скаргу і повернути списані кошти,дякую!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Для-керівника-проекту-відповідь.372922/
5. Дата порушення:12.03.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

У ваших оскарженнях і я і керівник грунтували причину видачі покарання, а також наголосили на списанні майна. В компенсації відмовлено.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі